یه تابستون متفاوت با یه تصمیم هوشمندانه! دوره هوش مصنوعی یه تابستون متفاوت با یه تصمیم هوشمندانه! دوره هوش مصنوعی
🎯 ثبت نام
بستن تبلیغات
تسلط کامل بر سی‌شارپ با یک دوره پروژه‌محور

یادگیری سی شارپ از مفاهیم پایه تا پروژه محور: شی‌گرایی، کار با SQL و LINQ، ORMها (Entity Framework)، ساخت پروژه مدیریت رستوران با گزارشات حرفه‌ای و امکانات کامل!

مشاهده بیشتر
SQL Server رو حرفه‌ای یاد بگیر

تو این دوره SQL Server رو از صفر تا پیشرفته یاد می‌گیری! از تراکنش‌ها و طراحی دیتابیس تا Query نویسی حرفه‌ای و پروژه‌های واقعی مثل مدیریت فروش و سیستم مالی. همه چی رو با مثال و تمرین یاد می‌گیری و یه متخصص دیتابیس می‌شی!

مشاهده بیشتر

ایجاد یک پروژه سرویس یکپارچه سازی جدید در SSIS

ایجاد یک پروژه سرویس یکپارچه سازی جدید در SSIS

اولین گام برای ایجاد پکیچ در سرویس های یکپارچه سازی ,ایجاد یک پروژه سرویس یکپارچه سازی ست. این پروژه مثال شامل تمپلیت هایی برای منابع داده , view های منبع داده و پکیج هایی ست که امکان تغییر داده ها را فراهم می کنند.

پکیج هایی که در این آموزش سرویس یکپارچه سازی ایجاد می کنید مقادیر داده های locale-sensitive (حساس به زبان محلی) را تفسیر می کنند. اگر کامپیوتر شما برای استفاده از regional option (گزینه منطقه ای) بر روی زبان انگلیسی English (United States) تنظیم نشده است , لازم است که تنظیماتی را در پکیج انجام دهید.

پکیج هایی که شما در درسهای 2 تا 6 استفاده می کنید از پکیجی که در این درس ایجاد می کنید, کپی می شوند.

توجه داشته باشید

اگر قبلا نتوانسته اید , اینجاپیش نیازهای درس اول را مشاهده کنید.

ایجاد پروژه جدید سرویسهای یکپارچه سازی جدید

  1. در منوی Start ویندوز , Visual Studio (SSDT) را جستجو و انتخاب کنید.
  2. در visual studio , برای ایجاد یک پروژه جدید سرویس یکپارجه سازی File > New > Project را انتخاب کنید
  3. درکادر New Project ,گزینه Business Intelligence را در زیر Installedبازکنید , و Integration Services Project را در پنجره Templates انتخاب کنید.
  4. در کادر Name , نام پیش فرض را به SSIS Tutorial تغییر دهید. برای استفاده از پوشه ای که از قبل وجود دارد تیک چک باکس directory for solution را بردارید.
  5. لوکیشن پیش فرض را قبول کنید یا Browse را برای بررسی جایی که می خواهید از آن استفاده کنید انتخاب نمایید. در کادر Project Location پوشه و سپس Select Folder را انتخاب کنید.
  6. OK را انتخاب کنید.

    بصورت پیش فرض یک پکیچ خالی با عنوان Package.dtsx ایجاد می شود و به پروژه شما زیر SSIS Packages اضافه می شود.

  7. درSolution Explorer , بر روی Package.dtsx, کلیک راست کنید و گزینه Rename را انتخاب نمایید و پکیچ پیش فرض را به Lesson 1.dtsx تغییر نام دهید.

مرحله 2 : افزودن و تنظیم یک مدیر ارتباط فایل

1398/04/10 1816 0
نظرات شما

نظرات خود را ثبت کنید...