
یادگیری سی شارپ از مفاهیم پایه تا پروژه محور: شیگرایی، کار با SQL و LINQ، ORMها (Entity Framework)، ساخت پروژه مدیریت رستوران با گزارشات حرفهای و امکانات کامل!
مشاهده بیشتر
یادگیری MVC Core از مبانی تا پیشرفته: شیگرایی، Routing، Entity Framework، امنیت، تست یونیت، Razor، Ajax، و پروژههای کاربردی! یک دوره کامل برای تسلط بر توسعه وب با ASP.NET Core. به صورت حضوری و آنلاین!
مشاهده بیشترC# رایگان
دستورات شرطی در سی شارپ

دستور شرطی، عبارتی است که نتیجه ی درست (true) یا نادرست (false) بدهد. به منظور ایجاد عبارت (expression) لازم، عملگرهای مقایسه ای را به کار می بریم و نتیجه بررسی یک شرط یک مقدار Boolean خواهد بود.

در تمامی زبان های برنامه نویسی لازم است تا ساختاری برای بررسی یک یا چند شرط و تصمیم گیری داشته باشیم. در زبان سی شارپ این ساختار به کمک دستور if به وجود می آید. در این بخش از سری آموزش سی شارپ به توضیح این دستور و فرآیند کار با آن خواهیم پرداخت.

شکل کامل شده دستور if می تواند به همراه بخش else باشد. در سی شارپ چنانچه شرط درون پرانتز دستور if نتیجه نادرست داشته باشد(در نتیجه بلوک if اجرا نخواهد شد)، می توان بلوک خاصی برای این حالت با دستور else قرار داد تا اجرا شود. به طور کلی در آموزش سی شارپ در ساختارهای شرطی و تصمیم گیری چنانچه شرط مورد نظر نتیجه درست داشته باشد یک روند اجرا شده و در غیر این صورت می توان روند دیگری را اجرا نمود. استفاده از بخش else اختیاری است.

عملگرهایی هستند که به صورت کوتاه شده به جای if...else می توانند عمل کنند. چنانچه هر بلوک دستور if...else ما تنها شامل یک دستور اجرایی باشد، می توان از این روش به جای آن استفاده کرد.