آموزش منطق و مقدمات برنامه نویسی به همراه الگوریتم و فلوچارت آموزش منطق و مقدمات برنامه نویسی به همراه الگوریتم و فلوچارت
021-88146330
021-88146323
0

سبد خرید شما خالی است!

هم سو با آینده

اخبار فناوری و هوش مصنوعی

ورود / ثبت‌نام

ورود کاربر جدید هستید؟ ثبت نام کنید
دسته بندی
چهره‌های برتر فناوری

برنامه‌نویسان ایرانی در قله‌های نوآوری: آشنایی با نخبگان فناوری

برنامه‌نویسان ایرانی در قله‌های نوآوری: آشنایی با نخبگان فناوری

به همراهی برنامه‌نویسان موفق ایرانی، سفری به دنیای نوآوری و پیشرفت تکنولوژی شروع می‌شود که این افراد، با استعداد و خلاقیت خود، نه تنها به جهانی از کد و برنامه‌نویسی راه یافته‌اند، بلکه اسامی آنها به عنوان پیشوایانی در صنعت فناوری باقی‌مانده است. از بنیان‌گذاران شرکت‌های بزرگ گوگل گرفته تا مدیران ارشدی که در یافتن راه‌حل‌های نوین شرکت‌های بین‌المللی سهم دارند، این برنامه‌نویسان ایرانی با کدنویسی خود، دیگران را به تحول فناوری هدایت می‌کنند. در این مقاله، با نگاهی به زندگی و دستاوردهای چند برنامه‌نویس معروف ایرانی، در غنی‌ترین لایه‌های دنیای دیجیتال گام برمی‌داریم.


برنامه‌نویسان و کارآفرینان موفق ایرانی که جهان فناوری را تحت تأثیر قرار دادند


امیر عماد میرمیرانی

امیر عماد میرمیرانی

امیر عماد میرمیرانی، که با نام مستعار "جادی" شناخته می‌شود، یک مدرس، برنامه‌نویس، وبلاگ نویس، و فعال اینترنتی ایرانی است که به دلیل کارهایش در زمینه نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز (FOSS) و لینوکس شناخته می‌شود.او مدرک کارشناسی مهندسی مخابرات را از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دارد و همچنین مدرک کارشناسی ارشد جامعه‌شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی. او دانش بزرگی در حوزه صنعت دارد و با شرکت‌های مختلف مخابراتی در سطح جهان همکاری کرده است.جادی در ایران یک استاد محترم است و دروس پیشرفته‌ای مانند پایتون، بلاک‌چین، و بیت‌کوین تدریس می‌کند. به علاوه، او میزبان چند پادکست است: رادیو گیک، جادی دات نت، و رادیو جادی، که از طریق آن‌ها علاقه‌مندی‌ها و ایده‌های خود را در زمینه آزادی بیان به اشتراک می‌گذارد و مفهوم حقوق انسانی دیجیتال را ترویج می‌دهد.

پیر امیدیار

پیر امیدیار

پیر امیدیار، بنیان‌گذار eBay، با اصالت ایرانی از جمله این نابغه‌هاست. او نه تنها به عنوان یک کارآفرین بلکه به عنوان یک برنامه‌نویس هم معروف است. پیر امیدیار، کارآفرین ، به عنوان یک شخصیت برجسته در تاریخ تجارت الکترونیک و اینترنت شناخته می‌شود. او در سال ۱۹۶۷ در پاریس به دنیا آمد و از والدین ایرانی‌اش فرهنگ غنی ایرانی را به ارث برد. امیدیار با ایجاد یک صفحه برای خرید و فروش ، ایده اصلی ایبی‌وی را متولد کرد. این ایده، با گذشت زمان، به یکی از مهم‌ترین و موفق‌ترین پلتفرم‌های حراج آنلاین جهان تبدیل شد. پیر امیدیار با ایجاد ایبی‌وی نه تنها به عنوان یک کسب‌وکارمند موفق بلکه به عنوان یک الهام‌بخش در حوزه کارآفرینی جهانی شناخته می‌شود. همچنین، او در زمینه‌های خیریه و سرمایه‌گذاری نیز شناخته می‌شود.

امید کردستانی

امید کردستانی

امید کردستانی یکی از افراد برجسته و موفق در عرصه فناوری و اینترنت است. او سابقه حضور در سمت معاون ارشد و مشاور ویژه مدیرعامل Google را دارد و نقش بسزایی در رشد این شرکت ایفا کرده است. امید کردستانی با داشتن دیدگاه استراتژیک و تجربیات فراوان، به عنوان یک متخصص در زمینه فناوری، به توسعه و بهبود سرویس‌ها و محصولات Google کمک کرده و در موفقیت و توسعه این شرکت دخیل بوده است. وی از افراد کلیدی در صنعت فناوری محسوب می‌شود که با دانش و تجربه‌اش، به پیشبرد اهداف ویژه شرکت‌های فناوری کمک کرده و به عنوان یک رهبر الهام‌بخش در این عرصه شناخته می‌شود.

داریان شیرازی

داریان شیرازی

داریان شیرازی در سن ۱۵ سالگی به عنوان کد تستر در (eBay) کارآموزی کرد و در پروژه‌ی سوم "Sell Your Item" مشغول به کار بود. در اوایل سال ۲۰۰۵، به عنوان یک مهندس نرم‌افزار به تیم فیس‌بوک پیوست و به عنوان یکی از اولین کارمندان خارجی این شرکت، با مارک زاکربرگ همکاری می کرد. در فیس‌بوک، به چندین بخش از محصولات شبکه اجتماعی و نسخه‌های اولیه محصولات تلفن همراه آن کمک کرد. پس از ترک فیس‌بوک، شیرازی ، استارتاپ Fwix را راه اندازی کرد و پس از رد پیشنهاد گوگل برای خرید شرکت، آن را به رادیوس، یک پلتفرم داده مشتریان B2B، تغییر داد. تقریباً دو سال در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، فلسفه و علوم کامپیوتر مطالعه کرد، اما پس از آن از تحصیلات خود خارج شد و به صورت تمام وقت به کار در استارتاپ‌ها پرداخت.پس از جدایی از برکلی، شیرازی به مشاوره و سرمایه‌گذاری در بسیاری از استارتاپ‌ها پرداخت و جزء اولین سرمایه‌گذاران یودمی، بازار آموزش آنلاین، شد. سپس شرکت Radius را، یک پلتفرم داده مشتری B2B پیشرو، تأسیس کرد و بیش از هفت سال به عنوان مدیرعامل این شرکت فعالیت کرد، شرکت را به بیش از صد نفر از کارمندان گسترش داد، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه از شرکت‌های جدید با کیفیت جذب کرد و به ده‌ها خدمات ارائه داد. در سال ۲۰۱۲، او به عنوان یکی از برترین ۳۰ کارآفرین زیر ۳۰ ساله توسط مجله فوربز شناخته شد و به عنوان مهمان CNBC’s Squawk Box، Braintech at the Aspen Institute، Web Summit و چندین همایش و رویداد معتبر دیگر حضور یافت.

آرش فردوسی

آرش فردوسی

آرش فردوسی یک کارآفرین و برنامه‌نویس ایرانی-آمریکایی است که به خاطر هم‌بنیانگذاری Dropbox، یکی از سرویس‌های پیشرو در زمینه ذخیره‌سازی ابری، شناخته شده است. او این شرکت را در سال ۲۰۰۸ هنگام تحصیل در رشته مهندسی برق در دانشگاه MIT و به همراهی Drew Houston تأسیس کرد. فردوسی برای تمرکز بر روی این استارتاپ از دانشگاه انصراف داد و به سرعت به یکی از چهره‌های برجسته در عرصه فناوری تبدیل شد. Dropbox در مارس ۲۰۱۸ عمومی شد و از آن زمان به یکی از بزرگترین شرکت‌های فناوری در جهان تبدیل شده است.

شاهین فرشچی

شاهین فرشچی

شاهین فرشچی یک سرمایه‌گذار و مشاور در حوزه فناوری است. وی در شرکت Lux Capital به عنوان یک سرمایه‌گذار فعالیت می‌کند و در زمینه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فناوری، به ویژه در حوزه‌های نوآوری و تکنولوژی پیشرفته، دخیل است. شاهین فرشچی تجربه گذشته خود را نیز در Google داشته است. به عنوان یک سرمایه‌گذار با تخصص در فناوری، وی به توسعه شرکت‌ها و استارتاپ‌ها کمک کرده و در جهان سرمایه‌گذاری و فناوری یک نقش مهم ایفا کرده است.

علی و هادی پارتوی

علی و هادی پارتوی

علی و هادی پارتوی، دو برنامه‌نویس و کارآفرین ایرانی-آمریکایی هستند که به عنوان بنیان‌گذاران Code.org شناخته می‌شوند. Code.org یک سازمان غیرانتفاعی است که به آموزش علوم کامپیوتر به دانش‌آموزان در سراسر جهان می‌پردازد. این سازمان با برنامه‌ها و منابع آموزشی آنلاین، بیش از ۴۰ میلیون دانش‌آموز را با علوم کامپیوتر آشنا کرده و آنها را به برنامه‌نویسی معرفی کرده است. این تلاش‌ها به منظور افزایش دسترسی به آموزش کامپیوتر در مدارس و جوامع مختلف با هدف ترویج توانمندی‌های فناوری اطلاعات و کدنویسی صورت می‌گیرد. علی و هادی پارتوی با ایجاد Code.org به ارتقاء دسترسی به آموزش کامپیوتر در سطح جهان کمک کرده‌اند.

لیلا جناح

لیلا جناح

لیلا جناح یک کارآفرین و فعال اجتماعی برجسته بود. او بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت‌های Samasource و LXMI بود. لیلا جاناه به تأسیس شغل‌های دیجیتال برای افراد زندگی در شرایط فقر می‌پرداخت. Samasource به عنوان یک شرکت اجتماعی فعالیت می‌کرد که خدمات دیجیتال به شرکت‌ها ارائه می‌داد تا افراد زندگی در مناطق فقیر فرصت شغلی بیشتری داشته باشند. LXMI نیز یک شرکت تولیدکننده محصولات زیبایی بود که از مواد اولیه تولیدی در مناطق فقیر بهره می‌برد و این افراد را در زنجیره تولید مشغول به کار می‌کرد. Leila Janah به عنوان یک نخبه در زمینه فعالیت‌های اجتماعی و تأثیرگذاری در عرصه کسب و کار شناخته می‌شد. او متأسفانه در ژانویه 2020 در سن 37 سالگی درگذشت.

بابک پهلوان

بابک پهلوان

بابک پهلوان مدیر ارشد مدیریت محصول در گوگل و سابقه خدمت به عنوان مدیر عامل شرکت Clever Sense دارد، او به ایجاد برنامه Arthur کمک کرد. یک برنامه ویژه گوشی‌های آیفون که به کاربران برای یافتن غذاخوری‌ها و کافه‌های مورد علاقه‌شان یاری می‌رساند.او در سال 2011 به گوگل پیوست تا به پیشرفت پروژه Google Place کمک کند. این سرویس گوگل هم برای یافتن مکان‌های مورد علاقه کاربران طراحی شده است. او در حال حاضر سرپرست نرم‌افزار آمار گوگل یا Google Analytics است.

سالار کمانگر

سالار کمانگر

سالار کمانگر، یک شخصیت برجسته در حوزه فناوری و اینترنت است.او سابقه فعالیت به عنوان مدیرعامل YouTube را داراست و نقش مهمی در فرآیند خرید YouTube توسط Google ایفا کرده است. این تجربه حرفه‌ای نشان از توانایی و تأثیرگذاری او در صنعت فناوری دارد. او از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ به عنوان مدیرعامل پلتفرم به اشتراک‌گذاری ویدیویی گوگل، یوتیوب، خدمت کرد. سالار به عنوان نهمین کارمند به گوگل پیوست و در حال حاضر به عنوان یک مدیر ارشد فعالیت می‌کند.

پریسا تبریز

پریسا تبریز

پریسا تبریز، "شاهزاده امنیتی" گوگل :در قصه‌های خیالی معمولاً شاهزاده‌ نیاز به حفاظت دارد. اما در مقر گوگل در ولی‌نی سیلیکون، شاهزاده کسی است که دارد از قلعه دفاع می‌کند. با پریسا تبریز، 31 ساله ای آشنا شوید که شاید مسحورترین عنوان شغلی در مهندسی را دارد - "Google Security Princess".

کار او هک کردن محبوب‌ترین مرورگر وب است و سعی می‌کند قبل از «کلاه‌های سیاه» نقص‌های سیستم را پیدا کند.پریسا تبریز به عنوان یک کارآموز به گوگل پیوست و با سرعت در حرفه خود پیشرفت کرد او بیش از ۸ سال در زمینه امنیت اطلاعات در گوگل کار کرده است، اکنون ریاست بخش امنیت گوگل را بر عهده دارد. هدف این تیم این است که Chrome را به امن‌ترین مرورگر تبدیل کند و به طور کلی امنیت وب را بهبود بخشد.

شروین پیشه‌ور

شروین پیشه‌ور

شروین پیشه‌ور، هم‌موسس Hyperloop One و یکی از سرمایه‌گذاران اولیه در Uber، Airbnb و Warby Parker. شناخته شده است. Hyperloop One یک شرکت فناوری است که به توسعه سامانه حمل و نقل سریع با سرعت بالا (Hyperloop) می‌پرداخته است. شروین پیشه‌ور به عنوان یکی از افرادی که در حوزه‌های نوآوری و پیشرفت فناوری نقش بسزایی ایفا کرده، شناخته می‌شود و تأثیرگذاری قابل توجهی در صنعت فناوری دارد.

رضا زعفرانی

رضا زعفرانی

: رضا زعفرانی یک دانشمند کامپیوتر معروف و استاد در دانشگاه ماساچوست آمهرست است. که به خاطر سهم مهمش در زمینه علوم کامپیوتر، به ویژه در حوزه تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی و استخراج داده‌ها (data mining) شناخته می‌شود. پروفسور زعفرانی جوایز و افتخارات متعددی از جمله جایزه CAREER از بنیاد علوم ملی را دریافت کرده است.

امین ذوالفنون

امین ذوالفنون

امین ذوالفنون، نوه حبیب زوفنون، سازنده و نوازنده مشهور تار، و پسر محمود زوفنون، نوازنده ویولن برجسته است. امین زوفنون معاون توسعه در فیسبوک است و از سال ۲۰۱۱ مسئول رهبری استراتژیک شرکت، از جمله ادغام‌ها و معاملات را برعهده دارد. او نقش کلیدی در ادغام‌های مهمی نظیر اینستاگرام، واتساپ و Oculus داشته است. پیش از این، به مدت ۸ سال در گوگل بوده و مدیر توسعه شرکت بوده، در زمینه اقدامات استراتژیک، ایجاد کسب و کارهای جدید، ادغام و سرمایه‌گذاری‌ها فعالیت داشته است. امین دارای مدرک مهندسی برق و دکترای حقوق است.

فرزاد ناظم

فرزاد ناظم

فرزاد ناظم معروف به زاد ناظم، او از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۷ به عنوان مدیر فناوری (CTO) در یاهو خدمت کرد. ناظم در صعود اولیه یاهو! به عنوان یکی از پیشوایان مهم صنعت فناوری نقش داشت.

دارا خسروشاهی

دارا خسروشاهی

دارا خسروشاهی یکی از شخصیت‌های برجسته ایرانی-آمریکایی در صنعت فناوری است. او فعلاً به عنوان مدیرعامل شرکت اوبر فعالیت می‌کند. خسروشاهی در سن ۹ سالگی به عنوان پناهنده ایرانی به آمریکا رسید و پیش از رهبری اوبر، مدیرعامل اکسپدیا بود. او به دلیل نقش موثرش در رهبری و توسعه این شرکت‌های بزرگ فناوری شناخته شده است.

میلاد نوری

میلاد نوری

میلاد نوری، بنیان‌گذار توکان‌تک یکی از باتجربه های برنامه‌نویسی ، به ایجاد خدمات و اپلیکیشن‌های مورد استفاده روزانه میلیون‌ها ایرانی کمک کرده است. میلاد نوری، مهندس نرم‌افزار و توسعه‌دهنده است که در توسعه وب full-stack با تأکید ویژه بر React و Node.js مهارت دارد. او همچنین در زمینه‌های Python، SQL و مدیریت پایگاه‌داده ماهر است. با پس‌زمینه قوی در الگوریتم‌ها و علوم کامپیوتر، میلاد علاقه دارد مسائل پیچیده را حل کند و نرم‌افزارهای کارآمد و قابل مقیاس ایجاد کند. او در حال حاضر در ونکوور مستقر است و برای شرکت‌هایی مانند فیسبوک، مایکروسافت و شاپیفای کار کرده است.

بابک نیوی

 بابک نیوی

بابک نیوی، بنیان‌گذار VentureBeat و Bebo، با ایجاد یکی از اولین برنامه‌های ویروسی در Facebook شناخته می‌شود. بابک نیوی یک مدیر استعداد ایرانی، کارآفرین و سرمایه‌گذار است. او بنیان‌گذار و مدیرعامل Seedcamp است، یکی از معتبرترین شتاب‌دهنده‌های استارتاپ در اروپا، آمریکای لاتین و خاورمیانه. وی همچنین در زمینه‌های مختلف صنعت فناوری فعالیت داشته است، از جمله به عنوان مدیرعامل معاون کمیسیون فولبرایت در لندن و به عنوان مشاور مدیریت برای شرکت‌های Accenture و McKinsey & Company.

حسین رهنما

حسین رهنما

حسین رهنما، یکی از متخصصان برجسته در زمینه علوم کامپیوتر و کارآفرینی است که به خاطر سهم بارزش در حوزه محاسبات هوشمند شناخته می‌شود. او نه تنها یک عالم آموخته بلکه کارآفرین فعّال نیز محسوب می‌شود. با گسترش پژوهش‌های خود در زمینه علوم کامپیوتر و محاسبات همگانی، رهنما به‌عنوان یک استاد مهمان در مدیا لب MIT فعالیت دارد.یکی از دستاوردهای مهم او، برگزاری سمینارهای مفصل در حوزه محاسبات هوشمند و نقش تکنولوژی در زندگی روزمره است. همچنین به‌عنوان مدیرعامل شرکت فلایبیتس، به طراحی تجارب کاربری مبتنی بر سیاق فردی و ارائه محتوای سفارشی از طریق بهره‌گیری از داده‌ها می‌پردازد.تلاش‌های رهنما نه‌تنها در زمینه تحقیقات و پژوهش علمی بلکه در حوزه کارآفرینی نیز تأثیرگذار بوده و به ایجاد پلتفرم‌های نوآورانه در زمینه محاسبات هوشمند و تجارب دیجیتال پیشرفته کمک کرده است.

راکسانا ورزا

رکسانا ورزا

راکسانا ورزا، که در کالیفرنیا به دنیا آمده و اصالت ایرانی دارد، در حال حاضر مدیریت استیشن اف در پاریس، بزرگترین کمپوس استارتاپ جهان را به عهده دارد .پیش از این، او به عنوان رهبر فعالیت‌های استارتاپ مایکروسافت در فرانسه و سردبیر سابق TechCrunch France شناخته می‌شد. به عنوان یکی از ۳۰ زن زیر ۳۰ سال در تکنولوژی توسط Business Insider لیست شده است. همچنین، روکسان به عنوان مؤسس و هم‌سازنده در پروژه‌های موفقی همچون StartHer و Tech.eu شناخته شده است. او در زمینه فعالیت‌های استارتاپی، رسانه‌های فناوری و امور متعدد دیگر، نقش مهمی ایفا کرده و به عنوان یک مدیر و کارآفرین موفق شناخته می‌شود.

امیر انصاری

امیر انصاری، یک کارآفرین و توسعه‌دهنده نرم‌افزار است. او هم‌موسس و مدیرفنی شرکت Anar است، که یک پلتفرم پیشرو در حوزه تجزیه و تحلیل هوش مصنوعی (AI) است. امیر انصاری پیش‌تر به عنوان رهبر فنی در Google فعالیت داشته است و تجربه‌های حرفه‌ای گسترده‌ای در زمینه توسعه نرم‌افزار دارد. او با تأسیس و راه‌اندازی Anar نشان داده که به عنوان یک کارآفرین موفق در حوزه فناوری توانمندی بسیار دارد.

محمد سعید نورمازومی

محمد سعید نورمازومی (نورا مازومی) اغلب به عنوان "موزارت کد" شناخته می‌شود. او یک برنامه‌نویس و معمار مشهور ایرانی است که بنیان‌گذار Sense Machine Learning (SML) می‌باشد و در شرکت‌هایی مانند گوگل، توییتر و سایر شرکت‌های فناوری کار کرده است. نورا به توسعه یادگیری عمیق، از جمله ایجاد مدل SqueezeNet، مشارکت مهمی داشته است.

ناصر جبلی

ناصر جبلی یک برنامه‌نویس معروف ایرانی است که به طور قابل توجهی به صنعت بازی‌های ویدیویی کمک کرده است. او به خاطر کارهایش در شرکت سیریوس سافتویر و اسکوئرسافت (اکنون اسکوئر انیکس) شناخته می‌شود، جاهایی که در توسعه چند بازی محبوب، از جمله سری بازی‌های Final Fantasy، سهم داشته است. جبلی به خاطر کارهایش در ساخت بازی‌های سه‌بعدی، از جمله بازی "فاینال فانتزی" برای کامپیوتر Apple II و "فاینال فانتزی II"، تحسین شده است.جبلی در ایران به دنیا آمده و در اوایل دهه ۱۹۸۰ به ایالات متحده رفت تا تحصیلات خود را ادامه دهد. او مدرک علوم کامپیوتر را از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی دریافت کرد و به عنوان یک برنامه‌نویس در شرکت سیریوس سافتویر حرفه‌ای شد. سپس به اسکوئرسافت پیوست و در ساخت چندین بازی موفق، از جمله "فاینال فانتزی VII" و "فاینال فانتزی VIII"، مشارکت داشت.علاوه بر کار در صنعت بازی‌های ویدیویی، جبلی به طور قابل توجهی در زمینه گرافیک کامپیوتری نیز سهم بزرگی داشته است. او چندین مقاله در این زمینه منتشر کرده و در دانشگاه‌های مختلف، از جمله دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) تدریس کرده است.کلیتاً، ناصر جبلی یک شخصیت محترم در صنعت بازی‌های ویدیویی است که به خاطر رویکردهای نوآورانه به گرافیک سه‌بعدی و مشارکت در توسعه بازی‌های محبوب شناخته می‌شود.

سارا خجستری

سارا خجستری یک پژوهشگر و استاد علوم کامپیوتر ایرانی در دانشگاه کالیفرنیا، آیرواین است. حوزه‌های تحقیقاتی اصلی ایشان شامل هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و استخراج داده می‌باشد، به ویژه در زمینه پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی. دکتر خجستری جوایز و تأمین‌های متعددی برای تحقیقات خود دریافت کرده است، از جمله جایزه CAREER معتبر NSF

پیروز پرورش

موسس و مدیرعامل شرکت "آنومالی"، یک شرکت امنیت سایبری مستقر در سیلیکون ولی

فرناز میرزازاده

بنیان‌گذار و مدیرعامل "نوآوران داده‌پردازی"، شرکتی که در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین فعال است.

بهمن کلباسی

موسس و مدیرعامل شرکت "اپلیکیشن‌های هوشمند"، که در زمینه توسعه نرم‌افزار و اپلیکیشن‌های موبایلی فعالیت دارد.

روزبه جعفریان

توسعه‌دهنده برجسته نرم‌افزار و متخصص در زمینه سیستم‌های توزیع‌شده.

جمع بندی

به همه دوستان علاقمند به جامعه فناوری ایران، اینجا به شما یک لیست کوچک از برنامه‌نویسان برجسته ایرانی معرفی کردیم. این افراد با تلاش، ابتکار و استعداد خود، به عنوان پیشوایان در صنعت فناوری شناخته شده‌اند

حالا نوبت به شماست! اگر اطلاعات بیشتری در مورد برنامه‌نویسان یا دانشمندان کامپیوتر دیگر ایرانی دارید که به نظرتان می‌توانند به این لیست افزوده شوند، خوشحال می‌شویم که این اطلاعات را با ما به اشتراک بگذارید. با اشتراک گذاشتن نام و سابقه‌های افرادی که به عنوان متخصصان موفق در زمینه فناوری درخشیده‌اند، می‌توانید افتخارات آنان را به اشتراک بگذارید و تجربیات غنی آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید از تجربیات و موفقیت‌های آن‌ها باخبر شویم و با هم به ارتقاء جامعه فناوری ایرانی کمک کنیم.

نظرات شما

برای ارسال سوال لازم است، ابتدا وارد سایت شوید.