
با آموزش حضوری و آنلاین مقدماتی تا پیشرفته پایتون , محبوبترین زبان برنامهنویسی دنیا در محیطی عملی کاربردی و پروژه محور وارد دنیای برنامه نویسی شوید
مشاهده بیشتر
اگه پایتون بلدی و میخوای وارد دنیای هوش مصنوعی بشی، این دوره مخصوص توئه! با آموزش پروژهمحور و همراهی اساتید حرفهای، یاد بگیر چطور از هوش مصنوعی تو زمینههایی مثل پزشکی، بورس و املاک استفاده کنی.
مشاهده بیشتر
اگه یادگیری ماشین بلدی و آمادهای وارد چالشهای حرفهای بشی، دوره یادگیری عمیق پروژهمحور برای توئه! طراحی شبکههای عصبی و کار روی پروژههای واقعی مثل تشخیص تصویر و پردازش زبان رو اینجا یاد میگیری.
مشاهده بیشتر
با این دوره، Django رو از پایه شروع کن و به یک حرفهای تبدیل شو! یاد بگیر چطور با معماری MVT، پایگاه داده و RESTful API کار کنی، پروژههای واقعی بسازی و آنها رو روی وب سرور مستقر کنی!
مشاهده بیشترآموزش گام به گام پایتون

قبل از این که بری سراغ آموزش ها، بهتر که چند خط پایین رو بخونی دوست من
پایتون چیه؟
پایتون یه زبان برنامهنویسی قوی و در عین حال ساده است که برای پروژههای مختلف از جمله توسعه وب، هوش مصنوعی و دادهکاوی استفاده میشه. این زبان به دلیل سینتکس ساده و خوانا بودن، خیلی محبوبه و حتی اگه تجربه زیادی توی برنامهنویسی نداشته باشی، میتونی به راحتی یادش بگیری.
پایتون چه کاربردهایی داره؟
پایتون رو میتونی توی پروژههای مختلف مثل توسعه وب، بازیسازی، تحلیل دادهها، یادگیری ماشین و خیلی موارد دیگه استفاده کنی. این زبان انعطافپذیری زیادی داره و میتونه توی هر زمینهای بهت کمک کنه. در کل، پایتون یه زبان عالی برای یادگیری و استفاده توی پروژههای مختلفه. اگه میخوای یه زبان برنامهنویسی رو شروع کنی، پایتون میتونه انتخاب خوبی باشه.
توی این صفحه قرار چی ببینیم؟
اینجا کلی آموزش، از تاریخچه و نصب پایتون تا توابع، حلقه های تکرار و انواع ماژول ها در پایتون رو به زبانی نسبتا ساده براتون آماده کردیم. حتی در انتهای صفحه هم کلی برنامه و پروژه از ساده تا مبتدی براتون به صورت کاملا رایگان آماده شده. البته همه ی پروژه های پایتون توی این صفحه خلاصه نمیشه، ما یک صفحه ی مجزا برای پروژه های پایتون هم توی سایتمون داریم که اونجا هم کلی بازی و پروژه های خفن پیدا میکنید.
سطح بعضی از آموزش ها برام سخته، چیکار کنم؟
اره قبول داریم. سطح بعضی از مقالات یکم پیشرفته ست (و به جز اون بعضی از مقالات هم ممکنه به لحاظ نگارشی (نه علمی) قدیمی باشند اما به مرور آپدیت میشن) اما در کل اگر احساس میکنید که نمیتونید با این آموزش ها ارتباط برقرار کنید و یا حس میکنید این سبک از آموزش ها و در یادگیری خودخوان براتون مناسب نیست، اصلا نگران نباشید، ما یک دوره جامع و پروژه محور پایتون رو در دو قالب حضوری و آنلاین رو براتون تدارک دیدیم، میتونید توی صفحه ی این دوره، مشخصات کامل و سرفصل ها، نظرات دانشجویان دوره های قبلی، پروژه های خفن این دانشجوها و کلی اطلاعات دیگه راجع به زبان پایتون و دوره آموزش پایتون به دست بیارید.
مقدمات برنامه نویسی پایتون

در این مقاله به معرفی، تاریخچه و شرح ویژگی ها و کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون می پردازیم

در این آموزش، نصب پایتون بر روی انواع سیستمعامل های ویندوز، مک، لینوکس،ios و اندروید را بررسی خواهیم کرد.

در این بخش از آموزش، ما در مورد سینتکس ها و دستورات ابتدایی پایتون شامل؛ کار با مفسر پایتون، کار با اسکریپت، دستورات چندخطی، کامنت ها و... صحبت خواهیم کرد

در این بخش از مقاله به معرفی و آموزش متغیرها در پایتون و انوع آن ها خواهیم پرداخت

در این مقاله، به معرفی و بررسی عملگرها یا همان اپراتورهای پایتون می پردازیم.

در این مقاله، به بررسی ساختار های کنترلی (if else) در پایتون می پردازیم.

در این مقاله، به معرفی و بررسی حلقه های تکرار در پایتون مانند for، while و ... خواهیم پرداخت.

Number type مقادیر عددی را در خود ذخیره می کند. این نوع داده ای immutable هست، بدین معنا با تغییر مقدار نوع عددی، آن خانه ی حافظه پاک شده و خانه ی جدید برای آن شی در نظر گرفته شود...

در این بخش از آموزش، به بحث در مورد محبوب ترین نوع داده در پایتون، یعنی رشته (string) میپردازیم.

در این بخش به معرفی و بررسی مفهوم لیست در پایتون خواهیم پرداخت. لیست، یک نوع داده دنبالهای است که برای ذخیره مجموعه داده استفاده میشود.

Tuples درست شبیه لیست ها میباشند با این تفاوت که شما نمیتوانید مقادیر آنها را ویرایش کنید. مقادیر اولیه که برای تاپل ها تعیین میکنید ، تا آخر برنامه ثابت باقی میمانند و قابل تغییر نیستند...

نوع داده ای dictionary در زبان همه منظوره ی پایتون شبیه به نوع جدول hash شده می باشد. آنها مانند associative arrays (آرایه های انجمنی) یا hash ها در perl هستند. دیکشنری ها می توانند هر نوعی از داده باشند، اما غالبا از نوع داده ی عددی یا رشته ای هستند...

تابع یک قطعه کد سازمان دهی شده است که می توان آن را بارها فراخوانی کرده و مورد استفاده قرار داد. تابع به منظور اجرای یک عملیات خاص بکار می رود...

ماژول به شما این امکان را می دهد که کدهای خود را در پایتون سازمان دهی کنید. گروه بندی کدهای مرتبط با هم در یک ماژول، خوانایی کد و قابلیت استفاده از آن را بهبود می بخشد...

این فصل تمامی توابع پایه و پرکاربرد ورودی/خروجی قابل فراخوانی در زبان Python را شرح می دهد. جهت مطالعه و آشنایی با توابع بیشتر در زبان پایتون می توانید به مستندات آموزشی Python در وب سایت رسمی خود این زبان مراجعه نمایید.

پایتون دو امکان ویژه برای مدیریت خطاهای پیشبینی نشده در اپلیکیشن ها فراهم کرده و قابلیت های اشکال زدایی (debugging) پرکاربردی به آن ها اضافه می کند.

Python از زمان طراحی و انتشار همگانی یک زبان شی گرا بوده است. از این رو ایجاد و استفاده از کلاس ها و آبجکت ها بسیار آسان می باشد. فصل حاضر اصول شی گرا و استفاده از این قابلیت زبان در توسعه ی آسان اپلیکیشن را به شما آموزش می دهد. چنانچه از قبل با تکنیک برنامه نویسی شی گرا آشنایی ندارید، توصیه می شود ابتدا یک دوره ی آموزشی مقدماتی در خصوص اصول آن گذرانده و یا حداقل یک آموزش ساده جهت آشنایی با تکنیک های آن مطالعه کنید تا در درک مفاهیم این درس با مشکل مواجه نشوید. با این وجود، در زیر مقدمه ای مختصر درباره ی مفاهیم و اصول OOP (اصول برنامه نویسی و تکنیک شی گرا) در اختیار شما قرار می گیرد.

Regular expression در واقع دنباله ای از کاراکترها است که به توسعه دهنده کمک می کند تا رشته ی مورد نظر را بر اساس گرامر و سینتکس اختصاصی که در قالب یک الگو تعریف می شود، پیدا کند. به عبارت دیگر regular expression ها تکنیک ها و قوانینی هستند که جهت استخراج و بررسی صحت وجود دنباله ی خاصی از مقادیر (عدد یا متن) بکار می روند. این قوانین بر اساس تنظیمات مشخص شده، بخش به خصوصی از یک متن یا عدد را بیرون می کشند. Regular expression ها در دنیای UNIX کاربرد فراوانی دارد.

Common Gateway Interface (رابط درگاه مشترک) یا به اختصار CGI یک سری استاندارد است که نحوه ی تبادل اطلاعات بین سرویس دهنده (web server) و اسکریپت اختصاصی ( برنامه ی CGI) را مشخص می کند.

پایتون جهت دسترسی به دیتابیس از توابع کتابخانه ای DB-API استفاده کرده و interface هایی که برای اتصال به پایگاه داده و مدیریت داده های اپلیکیشن بایستی پیاده سازی شود، بر اساس همین استاندارد می باشد. در واقع بیشتر رابط های (interface) اتصال به دیتابیس از این استاندارد پیروی می کنند.

پایتون دو سطح دسترسی به سرویس های تحت شبکه (network service) ارائه می دهد. در سطح پایین می توانید به قابلیت های ساده ی پشتیبانی socket در سیستم عامل دسترسی داشته باشید که به شما اجازه می دهد تا سرویس گیرنده و سرویس دهنده را برای پروتکل های اتصال گرا (connection-oriented) و غیرقابل اتصال (connectionless) پیاده سازی کنید. علاوه بر دسترسی سطح پایین، پایتون کتابخانه هایی دارد که دسترسی سطح بالا به پروتکل های شبکه ای سطح اپلیکیشن نظیر FTP، HTTP را فراهم می آورد. مبحث حاضر به شرح معروف ترین مفهوم در برنامه نویسی تحت شبکه، Socket Programming، می پردازد.

Simple Mail Transfer Protocol یا به اختصار SMPT (پروتکل ارسال و انتقال ایمیل) یک پروتکل است که ارسال ایمیل و آدرس دهی (routing) آن بین سرویس دهنده های ایمیل را مدیریت می کند.

هر thread یک نقطه ی آغاز،یک ترتیب یا توالی اجرا و یک نقطه ی پایان دارد. علاوه بر آن، یک instruction pointer دارد که دقیقا مشخص می کند برنامه در کجای بستر (context) جاری در حال اجرا بود و به کدام مرحله و نقطه اجرای دستور رسیده است.

XML یک زبان متن باز (open source) و قابل اجرا (portable) بر روی چندین سیستم عامل بوده که برنامه نویس به واسطه ی آن می تواند اپلیکیشن هایی طراحی نماید که توسط سایر اپلیکیشن ها، صرف نظر از زبانی که با آن نوشته شده و محیطی که بر روی آن اجرا می شوند، قابل استفاده باشد.

پایتون امکانات متعددی برای ساخت و توسعه ی GUI یا لایه رابط کاربری اپلیکیشن ارائه می دهد

هر کدی که با زبان های کامپایل شده (compiled) همچون C، C++ یا Java نوشته شده باشد به راحتی قابل ادغام، معرفی و استفاده در اسکریپت های Python می باشد. کدی که با استفاده از دستور import به اسکریپت های پایتون اضافه شود، تحت عنوان extension یا افزونه شناخته می شود. ماژول extension پایتون در واقع چیزی به جز یک کتابخانه ی متعارف که با زبان C نوشته شده باشد نیست. در دستگاه های مبتنی بر Unix، این کتابخانه ها دارای پسوند .so (Shared object) می باشند. در سیستم عامل ویندوز، همین فایل ها را با پسوند .dll مشاهده می کنید.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به صورت غیر رسمی برنامه نویسی پایتون python را معرفی می کنیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مراحل اولیه برای برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به موضوعات و محدودیت ها در محاسبات ممیز شناور در پایتون می پردازیم.

در این مقاله با نحوه نوشتن توضیحات در پایتون (comment) و همچنین انواع کامنت ها آشنا خواهیم شد

در این مقاله، به بررسی توابع anonymous (بی نام) یا به عبارتی توابع لامبدا در پایتون میپردازیم.

در این مقاله آموزش پایتون ، ما در مورد آرایهها (Arrays) در زبان برنامهنویسی Python صحبت میکنیم.

ماژول random در پایتون یک ماژول درونی است که برای تولید اعداد تصادفی در پایتون استفاده میشود.

مرتبسازی حبابی یک الگوریتم آسان در میان مرتبسازیهای مختلف است. ما آن را به عنوان اولین الگوریتم مرتبسازی یاد میگیریم.

در این آموزش، در مورد تابع main() در زبان برنامهنویسی پایتون خواهیم آموخت.

در این مقاله می آموزیم که چگونه با استفاده از پایتون به خالی کردن سطل زباله (Recycle Bin) بپردازیم.

در این مقاله، ما در مورد تابع ()randint در پایتون خواهیم آموخت
مفسر پايتون
ابزارهای کنترل در زبان پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش if در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش For در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تابع range() در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش عبارات break,continue،else در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش عبارات pass در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش توابع در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش بیشتر درباره توابع در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش روش کدنویسی در پایتون در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
ساختارهای داده در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش ساختار های داده در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش عبارت del در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش دنباله ها و چندتایی ها (tuples) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مجموعه در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش دیکشنری ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش آموزش تکنیک های حلقه در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مباحث بیشتر درباره شرط ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به مقایسه دنباله ها و سایر انواع در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
ماژول ها در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به ماژول ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به ماژول های استاندارد در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به بررسی تابع dir در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش پکیج ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
Input و Output در پایتون
Errors و Exceptions در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش خطاها و استثناها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش استثناها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مدیریت استثناها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش اعلام استثناها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش استثناهای تعریف شده توسط کاربر در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تعریف عملیات تمیزکاری در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش عملیات تمیزکاری از قبل تعریف شده در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
کلاس ها در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش کلاس ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش حوزه ها و فضاهای نام در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تنگاه اولیه به کلاس ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش اظهارات تصادفی(random remarks) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش وراثت در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش متغیر های خصوصی در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش odds و ends در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تکرار شونده ها (iterators) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مولد ها (generator) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش Generator Expressions اصطلاحات مولدها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
کتابخانه استاندارد در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به کتابخانه استاندارد در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش file wildcards در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش آرگومان های خط دستور (command line) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تغییر مسیر خروجی خطا و خاتمه در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش انطباق الگوی رشته در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش ریاضیات Mathematics در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش دسترسی به اینترنت در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش تاریخ و زمان در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش فشرده سازی داده در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش اندازه گیری کارایی در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش کنترل کیفیت در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش Batteries Included در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.
کتابخانه استاندارد در پایتون قسمت دوم

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش قالب بندی خروجی در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش کار با طرح های رکورد داده دودویی در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش چند رشته ای (multi-threading) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش واقعه نگاری (logging) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش ارجاع های ضعیف (weak references) در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش ابزارهایی برای کار با لیست ها در برنامه نویسی پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به ریاضیات ممیز شناور ده دهی در پایتون می پردازیم.
محیط های مجازی و پکیج ها در پایتون

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به مقدمه ای برای محیط های مجازی و پکیج ها در پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به ساخت محیط های مجازی در پایتون می پردازیم.

در این مقاله از آموزشگاه تحلیل داده به آموزش مدیریت پکیج ها با pip در پایتون می پردازیم.
برنامه های پایتون از مبتدی تا پیشرفته

در این آموزش، ما یاد خواهیم گرفت که چگونه اولین برنامه خود را به زبان پایتون بنویسیم

در این مقاله هدف ما یادگیری نوشتن برنامه انجام چهار عمل اصلی ریاضی یعنی جمع، تفریق، ضرب و تقسیم با استفاده از زبان پایتون است

در این مقاله به معرفی و نحوه چگونگی حل معادلات درجه دوم با استفاده از زبان پایتون می پردازیم.

در این آموزش، یاد میگیریم چگونه مقادیر دو متغیر را با استفاده از پایتون جابجا کنیم. همچنین به بررسی روشهای مختلف در پایتون برای انجام این کار خواهیم پرداخت.

در این آموزش، یک رویکرد گام به گام به منظور نوشتن یک برنامه پایتون برای تبدیل مقدار کیلومتر به مقدار مایل را خواهیم آموخت.

در این مقاله به معرفی ماژول تقویم و نحوه نمایش آن در پایتون می آموزیم. برای این کار، نیاز است که ماژول تقویم را که در خود پایتون موجود است import کنید

در این مقاله به معرفی اعداد زوج و فرد و نحوه تشخیص این اعداد با کمک پایتون می پردازیم.

در این مقاله با استفاده از 3 روش به بررسی نحوه محاسبه فاکتوریل یک عدد در پایتون می پردازیم

در این پروژه پایتون، با استفاده از حلقه های For و While اقدام به چاپ جدول ضرب هر عدد با استفاده از پایتون می کنیم.

در این آموزش، نحوه نوشتن یک برنامه پایتون برای ضرب دو ماتریس را مورد بحث قرار میدهیم. این برنامه پایتون نشان میدهد چگونه دو ماتریس با مقادیر خاص را ضرب کنیم.

در این آموزش به نحوه برعکس کردن یک رشته در پایتون می پردازیم.


در این مقاله به معرفی اعداد اول در ریاضیات و سپس نحوه تشخیص اعداد اول به کمک زبان برنامه نویسی پایتون می پردازیم.