آموزش هوش مصنوعی از صفر ، بدون پیش‌نیاز آموزش هوش مصنوعی ، از صفر بدون پیش‌نیاز!
🎯 شروع یادگیری
بستن تبلیغات
تسلط کامل بر سی‌شارپ با یک دوره پروژه‌محور

یادگیری سی شارپ از مفاهیم پایه تا پروژه محور: شی‌گرایی، کار با SQL و LINQ، ORMها (Entity Framework)، ساخت پروژه مدیریت رستوران با گزارشات حرفه‌ای و امکانات کامل!

مشاهده بیشتر
SQL Server رو حرفه‌ای یاد بگیر

تو این دوره SQL Server رو از صفر تا پیشرفته یاد می‌گیری! از تراکنش‌ها و طراحی دیتابیس تا Query نویسی حرفه‌ای و پروژه‌های واقعی مثل مدیریت فروش و سیستم مالی. همه چی رو با مثال و تمرین یاد می‌گیری و یه متخصص دیتابیس می‌شی!

مشاهده بیشتر

مقالات آموزشی Oracle

اوراکل یک پایگاه داده با ساختار قدرتمند و مفید می باشد. بعضی از این ساختار از بهم پیوستن سطح های SQL است که یک سیستم مدیریت ارتباطی پایگاه داده یا RDBMS گویند.
اوراکل همانند بعضی از شرکتها ،استاندارد های صنعت بین المللی آمریکا (ANSI) اس کیو ال را که شامل اضافه کردن توابع می باشد را قبول دارند. ساختار اولیه ذخیره داده در پایگاه اوراکل بر روی یک جدول قرار دارد، که این جدول شامل ستونها و مشخصه ها می باشد. به عبارتی اوراکل یک بانک اطلاعاتی است.
سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی رابطه ای کارش نگهداری و جستجوی اطلاعات است که در اکثر محیط ها مانند سولاریس، لینوکس، یونیکس، مک سرو، اوپن وی ام اس و حتی ویندوز سرور کار می کند.


آموزش مقدماتی تا پیشرفته اوراکل

قوانین و اصول وضع شده توسط ادگار کاد
قوانین و اصول وضع شده توسط ادگار کاد

اصول دوازده گانه ی کاد مجموعه ای از سیزده قانون (شماره گذاری شده از صفر تا دوازده) است که توسط ادگار کاد یکی از پیشگامان مدل رابطه ی پایگاه داده The Relational Model ارائه شده است و بیانگر این اصل است که یک پایگاه داده به چه چیزهایی نیاز دارد تا به طور کامل جزو پایگاه داده های با مدل رابطه ای به شمار آید.

4605 بازدید
ادامه
انواع داده و آموزش نحوه ایجاد جدول-آموزش اوراکل-آموزش Oracle
معرفی انواع داده ای و آموزش نحوه ی ایجاد جدول

یک جدول (به انگلیسی table) در واقع ساختاری است که داده ها را در یک پایگاه داده ی رابطه ای (relational database) در خود نگه می دارد. جدول متشکل از دو بخش ستون و سطر می باشد.

12514 بازدید
ادامه
پایگاه داده Oracle-پایگاه داده اوراکل-دیتابیس Oracle
مقدمه ای بر پایگاه های داده

پایگاه داده یا به انگلیسی database، به مجموعه‌ای از داده‌ها با ساختار منظم گفته می‌شود. نمونه های ساده از پایگاه داده که ما در زندگی روزمره ی خود با آن ها سروکار داریم، دفتر فهرست مشترکین تلفنى، لیست (ثبات) حضور و غیاب، دفتر اسامی افراد نظامی وافسران یک منطقه یا کشتی و غیره است.

9220 بازدید
ادامه
ساختار دستوری Select-Queries SQL
- Queries SQLساختار دستوری Select

دستور Select برای انتخاب و واکشی اطلاعات مورد نظر از يک يا چند جدول و سپس مشاهده نتايج در يک جدول موقت استفاده می شود.

5681 بازدید
ادامه
توابع SQL در Oracle-توابع SQL در اوراکل
توابع SQL

توابع SQL در پایگاه داده ی ORACLE گنجانده شده (به صورت دورن ساخته و توکار در آن وجود دارند) و برای استفاده در تمامی دستورهای SQL قابل دسترس می باشند. این امکان نیز وجود دارد که شما با استفاده از PL/SQL توابع سفارشی خود را ایجاد کنید.

17006 بازدید
ادامه
اپراتورها در Oracle-اپراتور ها در اوراکل
عملگرهای UNION (اجتماع)، UNION ALL، INTERSECT (اشتراک) و MIN ...

می توان چندین Query را به وسیله ی عملگرهای ذکر شده، با هم ترکیب کرد. این عملگرها از نظر تقدم در اجرا کاملا با هم برابر هستند. چنانچه یک دستور SQL دارای چندین عملگر باشد، ORACLE به ترتیب از چپ به راست شروع به ارزیابی آن ها می کند.

6809 بازدید
ادامه
آموزش ALTER TABLE-آموزش CREATE TABLE-آموزش DROP TABLE
دستورات DDL یا زبان تعریف داده ها

DDL سر نام Data Definition Language می باشد که امکان تعریف یا توصیف اشیای پایگاه داده را به شما می دهد. ساختار record ها، تعریف field ها، محل فایل ها و شیوه ذخیره سازی داده ه

7821 بازدید
ادامه
آموزش DCL در Oracle- زبان مدیریت داده در اوراکل
زبان مدیریت داده

DCL مخفف Data Control Language امکان تعيين نوع استراتژی ها و روش های دستيابی، تعريف اندیس ها و مرتب سازی داده های پايگاه داده را فراهم می نماید.

6167 بازدید
ادامه
آموزش دستور Insert در اوراکل-دستور UPDATE-دستور DELETE-دستور MERGE
دستورات زبان دستکاری و مدیریت داده(DML)

DML سرواژه ی Data Manipulation Language است که عمليات پردازشی و دستکاری اشيای پايگاه داده مانند: insert(درج)، select (گزینش)، update (بروز رسانی) را پشتيبانی می کند.

8906 بازدید
ادامه
دستور Query- join پیوند دهنده در اوراکل,دستور Query- join در Oracle
دستور Query- join های پیوند دهنده

در دستورات زبان SQL برای ایجاد query از چندین جدول با توجه به رابطه ی بین ستون های خاصی از جداول بکار می رود.

5906 بازدید
ادامه
Subquery در اراکل,Subquery در Oracle
Subquery چیست؟

Query ای که در دل query دیگر گنجانده شده باشد، subquery نامیده می شود. فرض بگیرید می خواهیم تمامی کارکنانی که درآمد آن ها از حد متوسط بالاتر است را بازایابی کنید.

9082 بازدید
ادامه
دستور COMMIT در اوراکل,ROLLBACK در اوراکل,SAVEPOINT در Oracle
TCL (زبان مدیریت تراکنش)

Transaction control language یا به اختصار TCL از مجموعه زبان های کامپیوتری و همچنین زیر مجموعه ی زبان SQL محسوب می شود که فرایندهای تراکنشی را در یک پایگاه داده را مدیریت می کند.

8713 بازدید
ادامه
تابع CURRENT_DATE در اوراکل,تابع SYSDATE در اوراکل,SYSTIMESTAMP در Oracle
عملگر ها و توابع بازیابی تاریخ و زمان

جهت بازیابی و مشاهده ی تاریخ و زمان سیستم مورد نظر از توابع زیر استفاده کنید. 1. CURRENT_DATE : تاریخ جاری را بر اساس time وابسته به موقعیت جغرافیایی و بر اساس جنس تاریخ میلادی برمی گرداند.

10387 بازدید
ادامه
محدودیت جامعیتی Not Null در اوراکل,محدودیت Primary Key,محدودیت Foreign Key, محدودیت Check و Unique در Oracle
محدودیت های جامعیتی

در هر محیط عملیاتی همیشه مجموعه‌ای از قواعد معنایی،بامحدودیتهای جامعیتی، وجود دارند. چنانچه داده‌های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی همواره چنین محدودیت‌هایی را رعایت کنند، جامعیت پایگاه داده تضمین می‌گردد.

4609 بازدید
ادامه
اندیس و کاربرد آن در پایگاه داده,اندیس در اوراکل
INDEX (اندیس ها) و کاربرد آن ها در پایگاه داده

اندیس ها (Index) در پایگاه داده سرعت جستجو و اجرای Query را بهبود می‌بخشد. در این مقاله انواع Index، نحوه ایجاد، حذف و بهینه‌سازی آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

5267 بازدید
ادامه
مدیریت sequence و synonym در اوراکل
مدیریت sequence ها و synonym ها

Sequence یک شی پایگاه داده است که چندین کاربر به طور همزمان می توانند با استفاده از آن اعداد صحیح (integer) منحصر بفرد ایجاد کنند. با استفاده از شی یاد شده می توان به صورت خودکار مقادیر کلید اولیه (primary key values) ایجاد کرد.

5246 بازدید
ادامه
مدیریت views در اوراکل
مدیریت views

view در sql در واقع همان جداول مجازی هستند که توسط آن می توانید عملیات خاصی که شامل دستورات sql می شوند را انجام دهید و به صورت خروجی داشته باشید.

4976 بازدید
ادامه
مفاهیم object و object type در اوراکل
معرفی و آموزش مفاهیم object و object type در پایگاه داده ی O ...

object type در ORACLE عبارت است از نوع داده هایی که توسط خود کاربر تعریف می شوند و امکان مدل سازی موجودیت های پیچیده ی واقعی همچون سفارشات و خرید مشتریان

4944 بازدید
ادامه
بخش-بندی و مدیریت table در Oracle
چگونگی بخش بندی جداول در Oracle و مدیریت جداول بخش بندی شده

از ویرایش 8.0 به بعد، Oracle قابلیت table partitioning (بخش بندی جداول) را ارائه داد که به وسیله ی آن می توان یک جدول را بنا به شرط یا معیارهای خاصی بخش بندی کرد. برای مثال، فرض بگیرید جدولی به نام SALES دارید که دارای ساختار زیر می باشد.

5908 بازدید
ادامه