یه تابستون متفاوت با یه تصمیم هوشمندانه! دوره هوش مصنوعی یه تابستون متفاوت با یه تصمیم هوشمندانه! دوره هوش مصنوعی
🎯 ثبت نام

آموزش سریع Android

اندروید به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی) یک سیستم عامل موبایل است که گوگل برای اسمارت فون‌ها و تبلت‌ها و هم اکنون برای تلویزیون‌ها عرضه می‌نماید و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد.اندروید بر پایه هسته لینوکس ساخته شده‌است و بیشترین استفاده را در بین سیستم عامل‌های موبایل دارد.
نرم‌افزارهای جانبی اندرویدی با استفاده از زبان جاوا نوشته می‌شوند و برای ارتباط با لایه‌های زیرین سیستم عامل می‌توانند از کتابخانه‌های جاوایی اندروید استفاده کنند. بخش رابط کاربری سیستم عامل اندروید با زبان جاوا نوشته شده‌است و بسیاری از برنامه‌های اندروید هم با جاوا نوشته شده‌اند. اما این سیستم عامل، Java Virtual Machineندارد. برای اجرای برنامه‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی Dalvik vitrual machine اجرا می‌شوند. دالویک یک ماشین مجازی جاوایی است که برای سیستم عامل اندروید بهینه شده‌است تا همRAMو همCPUو هم باتری کمتری مصرف کند. برنامه‌های جاوایی معمولی هم که روی گوشی‌های دیگر اجرا می‌شوند با استفاده از نرم‌افزارهای شبیه‌ساز ماشین مجازی جاوا مانند j2ME MIDP Runner روی این سیستم عامل قابل اجرا هستند.


رابط کاربری اندروید

آموزش طراحی و لایه بندی در اندروید : Android UI Layouts
آموزش لایه بندی UI Layouts اندروید

واحد سازنده­ی اصلی واسط کاربری یک شی View است که از کلاس View ایجاد شده است و یک ناحیه مسطتیل شکل را بر روی صفحه اشغال می کند و مسئول ترسیم و اداره­ی رویداد های مربوطه است. View کلاس پایه برای ویجت هاست، که برای ایجاد مولفه های واسط کاربری تعاملی مانند دکمه ها، فیلدهای متنی و غیره به کار می روند.

6170 بازدید
ادامه
آموزش کنترل های واسط کاربری اندروید-Android UI Controls
آموزش کنترل های واسط کاربری اندروید : Android UI Controls

یک واسط کاربری اپلیکیشن اندرویدی به هر چیزی اطلاق میشود که کاربر می تواند آن را ببیند و با آن تعامل داشته باشد. شما مطالبی را در مورد layout های مختلفی که می توانید برای قرار دادن view هایتان در یک فعالیت از آنها استفاده کنید، فرا گرفتید.

3695 بازدید
ادامه
آموزش مدیریت رویدادها در اندروید : Android Event Handling
آموزش مدیریت رویدادها در اندروید : Android Event Handling

آموزش مدیریت رویدادها در اندروید : Android Event Handling

9731 بازدید
ادامه
آموزش Style و Theme  در اندروید
آموزش Style و Theme در اندروید

اگر شما از قبل اطلاعاتی در مورد Cascading Style Sheet (CSS) در طراحی وب داشته باشید، Android Style نیز بسیار شبیه به آن عمل می کند. تعدادی ویژگی مربوط به هر ویجت اندرویدی وجود دارد که شما می توانید برای تغییر ظاهر اپلیکیشن خود آنها را تنظیم کنید. یک سبک (style ) می تواند مواردی مانند ارتفاع، نحوه قرار گیری صفحات، رنگ فونت، اندازه فونت، رنگ پس زمینه و بسیاری از موارد دیگر را مشخص کند.

3937 بازدید
ادامه
آموزش ساخت component اندروید-
آموزش ساخت مولفه اندروید-
آموزش ساخت مولفه component اندروید

اندروید لیست بزرگی از ویجت های از پیش ساخته شده مانند Button، TextView، EditText، ListView، CheckBox، RadioButton، Gallery، Spinner، AutoCompleteTextView و غیره را ارائه می کند،که شما میتوانید مستقیما در اپلیکیشن اندرویدی خود از آنها استفاده کنید. ولی ممکن است

3243 بازدید
ادامه

مفاهیم پیشرفته اندروید

آموزش Android Drag and Drop
آموزش کشیدن و رها کردن در اندروید : Android Drag and Drop

Android Drag and Drop

6566 بازدید
ادامه
آموزش اعلان های اندروید,آموزش Android Notifications
اعلان های اندرویدی : Android Notifications

برای اعلام پیام های مهم به کاربر نیاز است، که از روش های ماندگار تری استفاده شود. یک اعلان (notification) پیغامی است که میتواند به عنوان یک آیکن در بالای صفحه دستگاه که ما آن را نوار اعلان یا نوار وضعیت می نامیم، نمایش داده شود.

22035 بازدید
ادامه
آموزش سرویسهای مبتنی بر موقعیت در اندروید
آموزش سرویسهای مبتنی بر موقعیت Location Based در اندروید

آموزش سرویسهای مبتنی بر موقعیت در اندروید Android Location Based Services

6881 بازدید
ادامه
آموزش ارسال ایمیل در اندروید
آموزش ارسال ایمیل در اندروید : Android Sending Email

آموزش ارسال ایمیل در اندروید : Android Sending Email

16986 بازدید
ادامه
آموزش ارسال SMS در اندروید
آموزش ارسال SMS در اندروید

آموزش ارسال SMS در اندروید : Android Sending SMS

8545 بازدید
ادامه
آموزش  تماس تلفنی  Phone Calls در اندروید
آموزش تماس تلفنی Phone Calls در اندروید

آموزش برقراری تماس در اندروید : Android Phone Calls

6080 بازدید
ادامه
آموزش انتشار publishing  برنامه اندروید
آموزش انتشار publishing برنامه اندروید

آموزش انتشارpublishing برنامه اندروید

6455 بازدید
ادامه
برنامه اندروید و Activity
برنامه اندروید و Activity

بهتر است تمام برنامه هایی که کاربر در دستگاه خود اجرا می کند، باید در حافظه باقی بمانند. نا گفته پیداست که این امر در تسریع راه اندازی مجدد برنامه موثر است. اما مشکل آن است که حافظه دستگاه اندروید همانند اندازه خود دستگاه، کوچک و دارای ظرفیت کم است. به منظور مدیریت بهینه ی این منابع محدود سیستم اندروید این اجازه را دارد که فرایندهای در حال اجرا را متوقف کرده یا کامپوننت های اندروید را بازیابی کند.

1595 بازدید
ادامه

مثال های کاربردی اندروید

آموزش دیالوگ Alert Dialog در اندروید
آموزش دیالوگ Alert Dialog در اندروید

بعضی اوقات در برنامه ی خود اگر بخواهید از یوزر خود بخواهید تصمیمی بگیرد و گزینه بله یا خیر را انتخاب کند که یا عمل خاصی انجام شود و یا در همان برنامه باقی بماند، می توانید از دیالوگ هشدار استفاده کنید.

4698 بازدید
ادامه
آموزش انیمیشن در اندروید
آموزش انیمیشن Animation سازی در اندروید

انیمیشن در اندروید از راه های بسیاری امکان پذیر می باشد. در این فصل ما در مورد یک راه آسان و به کرات استفاده شده در ساخت انیمیشن بحث خواهیم کرد که انیمیشن tweened نامیده می شود.

3841 بازدید
ادامه
آموزش ضبط صدا در اندروید
آموزش ضبط صدا Media Recording در اندروید

اندروید دارای یک میکروفن داخلی می باشد که از طریق آن می توانید صدا را گرفته و ذخیره کنید و یا در تلفن خود اجرا کنید. راههای زیادی برای انجام این کار وجود دارد ما متداول ترین آن از طریق گروه MediaRecorder می باشد.

3512 بازدید
ادامه
آموزش مدیریت شنیداری در اندروید
آموزش مدیریت شنیداری در اندروید : Android Audio Manager Tuto ...

شما می توانید به راحتی صدا یا تصویر تماس گیرنده را کنترل کنید، به عنوان مثال حالت سکوت، ویبره،صدا و غیره. اندروید گروه AndroidManager را ارائه می دهد که دسترسی به این کنترل ها را مشخص می کند. برای اینکه از گروه Android Manager استفاده کنید، ابتدا باید یک آبجکت از این گروه با فراخوانی روش getSystemService()، ایجاد کنید.

2690 بازدید
ادامه
آموزش Auto Complete در اندروید
آموزش Auto Complete در اندروید : Android Auto Complete Tutor ...

اگر در هنگام تایپ کردن در یک فیلد قابل ویرایش تمایل دارید که پیشنهاداتی داشته باشید، می توانید آن را از طریق AutoCompleteTextView انجام دهید. این برنامه به طور خودکار پیشنهاداتی را به یوزر در حال تایپ ارائه می دهد. لیست پیشنهادات در یک منوی بالا به پایین ارائه می شود که یوزر می تواند یک آیتم را انتخاب کرده و آن را جایگزین محتوای در حال ویرایش کند.

3008 بازدید
ادامه
بهترین تمرینات اندروید
بهترین تمرینات اندروید : Android Best Practices

تمریناتی وجود دارند که درهنگام توسعه ی برنامه ی اندروید می توانید دنبال کنید. این تمرینها توسط خود اندروید پیشنهاد داده می شوند و با توجه به زمان ارتقا می یابند.

6725 بازدید
ادامه
آموزش بلوتوث در اندروید
آموزش بلوتوث در اندروید : Android Bluetooth Tutorial

از میان راه های متفاوت، بلوتوث یکی از راه های ارسال و دریافت داده به دستگاه دیگر می باشد. سکوی اندروید از چارچوب بلوتوث حمایت می کند زیرا که به دستگاه اجازه می دهد تا به طور وایرلس داده را با دستگاه های بلوتوثی دیگر جابه جا کند.

13231 بازدید
ادامه
آموزش کار با دوربین در اندروید
آموزش کار با دوربین در اندروید : Android Camera Tutorial

دو راه برای استفاده از دوربین در برنامه ی شما وجود داردکه آن دو راه عبارتند از 1) استفاده از برنامه ی دوربین اندروید موجود در برنامه ی خود .

4660 بازدید
ادامه
آموزش کار با کلیپ بورد اندروید
آموزش کار با کلیپ بورد اندروید : Android Clipboard Tutorial

اندروید چارچوب کلیپبورد را برای کپی و پیست کردن انواع مختلف داده ارائه می دهد. داده می تواند متن، تصویر، داده های دوتایی و یا انواع داده های پیچیده ی دیگر باشد.

19958 بازدید
ادامه
فونت سفارشی در اندروید
فونت سفارشی در اندروید : Android Custom Fonts

در اندروید می توانید برای رشته ها در برنامه فونتهای خود را تعریف کنید. فقط لازم است فونتها را از اینترنت دانلود کنید و سپس آن را در فولدر assets/fonts قرار دهید.

4966 بازدید
ادامه
مثال برنامه بکاپ داده در اندروید
مثال برنامه بکاپ داده در اندروید

اندروید به شما اجازه می دهد تا داده ی برنامه ی خود را برای ذخیره ی انبوه بک آپ کنید تا یک نقطه ی بازگشت برای داده ی برنامه و تنظیمات ایجاد کنید. شما می توانید فقط داده ی برنامه را بک آپ کنید. برای دسترسی به داده ی برنامه ها لازم است تلفن خود را روت (root) کنید.

2729 بازدید
ادامه
نصب ابزار توسعه نرم افزار اندروید
نصب ابزار توسعه نرم افزار اندروید

ابزار توسعه دهنده ی اندروید به شما اجازه می دهند تا برنامه های برهم کنشی و و قدرتمند برای سکوی اندروید ایجاد کنید. این ابزار به طور کل به دو نوع تقسیم می شوند

4524 بازدید
ادامه
آموزش Emulator اندروید
آموزش Emulator اندروید

Emulator به شما اجازه می دهد تا از دستگاه حقیقی، بدون خرید آن، تقلید کرده واز تمام عملکردهای آن استفاده کنید. اندروید به شما اجازه میدهد تا با ایجاد دستگاه مجازی پیکره بندی های مختلف اندروید را تقلید کنید.

6488 بازدید
ادامه
آموزش کامل سازی فیس بوک
آموزش کامل سازی فیس بوک

اندروید به شما اجازه می دهد تا به فیس بوک متصل شده و هرگونه داده یا آپدیتی را روی فیس بوک به اشتراک بگذارید. این فصل در مورد کامل سازی فیس بوک روی برنامه ی شما می باشد.

4154 بازدید
ادامه
آموزش حرکات اندروید
آموزش حرکات اندروید

اندروید انواع خاصی از لمس صفحه را ارائه می دهد که عبارتند از: فشار دادن(pinch)، ضربه ی دوتایی (double tap)، فهرست ها (scrolls)، فشار طولانی مدت (long presses)، flinch

5571 بازدید
ادامه
آموزش Google Maps در اندروید
آموزش Google Maps در اندروید

اندورید بخ ما اجازه می دهد تا Google maps را دربرنامه ی خود جای دهیم. می توانید موقعیت ها و یا مسیرهای مختلف و غیره را روی نقشه نشان دهید. همچنین می توانید طبق انتخاب های خود، نقشه را نیز به دلخواه خود تنظیم کنید.

6813 بازدید
ادامه
آموزش افکت تصاویر اندروید
آموزش افکت تصاویر اندروید

اندروید به شما اجازه می دهد تا تصاویر را با افکت های مختلف روی آنها به کار برید. شما به راحتی می توانید تکنیک های مختلف تصاویر را برای افزودن افکت های خاص روی تصاویر به کار ببرید. این افکت ها می توانند روشن شدن، تار شدن و تبدیل به grayscle و غیره باشند.

4491 بازدید
ادامه
آموزش سویچر تصویر اندروید
آموزش سویچر تصویر اندروید

گاهی اوقات نمی خواهید که تصویری به طور ناگهانی روی صفحه ظاهر شود، بلکه ترجیح می دهید به جای تصویری که تغییر می کند، انیمیشن به کار ببرید. این عمل در اندروید با ImageSwitcher پشتیبانی می شود.

6066 بازدید
ادامه
آموزش حافظه داخلی اندروید
آموزش حافظه داخلی اندروید

اندروید حافظه های متفاوتی برای ذخیره سازی داده های مربوط به برنامه ها ارائه می دهد. این حافظه ها عبارتند از: preference های به اشتراک گذاته شده، حافظه ی داخلی، حافظه ی خارجی، حافظه ی QLite، و ذخیره سازی از طریق اتصال به شبکه.

3694 بازدید
ادامه
آموزش jetplayer اندروید
آموزش jetplayer اندروید

سکوی اندروید دارای یک موتور JET با محتوای صوتی در برنامه های شما می باشد. اندروید گروه JetPlayer را برای به کار بردن این برنامه ارائه می دهد.

3829 بازدید
ادامه
آموزش تجزیه کننده ی JSON اندروید
آموزش تجزیه کننده ی JSON اندروید

JSON مخفف JavaScript Object Notation می باشد، که حالتی از مباله ی مستقل داده و بهترین انتخاب برای XML می باشد. این فصل توضیح می دهد که چگونه یک فایل JSON را تجزیه کرده و اطلاغات لازم را از آن استخراج کنیم.

5040 بازدید
ادامه
آموزش کامل سازی linkedin اندروید
آموزش کامل سازی linkedin اندروید

Android Linkedin Integration Tutorial

4770 بازدید
ادامه
آموزش بارگذاری Spinner اندروید
آموزش بارگذاری Spinner اندروید

شما ميتوانيد پيشرفت يك فعاليت اندرويدي را بوسيله بارگذاري نوار پیشروی نشان دهيد. نوار پیشروی به دو شكل پديدار مي شود Loadingbar و Loadingspinner. در اين فصل در مورد spinner بحث خواهيم كرد.

7392 بازدید
ادامه
آموزش محلی سازی اندروید
آموزش محلی سازی اندروید

يك برنامه اندرويدی مي تواند بر روی وسايل گوناگون در مناطق متفاوت نصب گردد به منظور جذاب تر كردن محيط اندرويدی خود برنامه كاربردی شما بايد شامل متن و شماره ها و فايل ها و غيره شود... با روش های تعبيه شده برای مكان هايی كه برنامه ی كاربردی شما در آنجا استفاده خواهد شد.

3734 بازدید
ادامه
آموزش Login به صفحه اندروید
آموزش Login به صفحه اندروید

يك برنامه Login براي صحت بخشيدن به اصلاعات شما براي ورود به برخي از برنامه هاي خاص است.شما ممكن است آن را در هنگام ورود به فيس بوك و تويتر و غيره ديده باشيد.

9888 بازدید
ادامه
آموزش Media Player در اندروید
آموزش Media Player در اندروید

اندرويد مديا پلير را فراهم كرده تا به سرويس های اين گروه همچون خواندن فايل های صوتی و تصويری و غيره دسترسي داشته باشد.به منظور استفاده از مديا پلير ما بايد روش استاتيك را به آن نسبت دهيم.در اين روش دوباره به مديا پلير باز می گردد. كه جزييات در زير آمده است

11866 بازدید
ادامه
آموزش Multitouch اندروید
آموزش Multitouch اندروید

حالت مالتي تاچ زماني كه بيش از يك انگشت صفحه را لمس كنند اتفاق مي افتد.اندرويد اجازه انتخاب اين حركات رو ميدهد.

5374 بازدید
ادامه
آموزش مسیریابی اندروید
آموزش مسیریابی اندروید

در این فصل خواهیم دید که در یک برنامه چگونه مسیر به جلو و عقب را می توانید تعیین کنید. در ابتدا باید دید چگونه در یک برنامه می توان مسیر ارائه داد.

4751 بازدید
ادامه
مثال برنامه اتصال به شبکه اندروید
مثال برنامه اتصال به شبکه اندروید

اندروید به برنامه های شما اجاره می دهد تا به اینترنت یا هر شبکه ی عمومی دیگر متصل شده و به شما اجازه می دهد عملکردهای شبکه انجام دهید.

8093 بازدید
ادامه
مثال برنامه NFC اندروید
مثال برنامه NFC اندروید

NFC مخفف Near Field Communication می باشد، همانطور که از اسم پیداست این برنامه یک مکانیزم ارتباط وایرلس بین دو دستگاه سازگارارائه می دهد. NFC یک تکنولوژی وایرلس با دامنه ی کوتاه می باشد که دارای دامنه ی 4 سانتی متر یا کمتر برای اشتراک داده بین دو دستگاه می باشد.

6377 بازدید
ادامه
آموزش PHP/MYSQL در اندروید
آموزش PHP/MYSQL در اندروید

در این فصل قد داریم توضیح دهیم که چطور می توانید PHP و MYSQL را در برنامه ی اندروید خود جا دهید. زمانی که شما یک وب سرور دارید و تمایل دارید به داده ی آن روی برنامه ی اندروید خود دسترسی داشته باشید، این برنامه بسیار مفید خواهد بود.

12643 بازدید
ادامه
آموزش دایره ی پیشروی اندروید
آموزش دایره ی پیشروی اندروید

ساده ترین راه برای ساختن دوره ی پیشروی ایجاد گروهی به نام ProgressDialog می باشد. Loadinbar هم می تواند ازطریق همین گروه ساخته شود. تنها تفاوت منطقی بین bar و دوره این است که اولی وقتی استفاده می شود که شما زمان کل انتظار برای فعالیت خاص را می دانید، در حالیکه دومی زمانی استفاده می شود که شما زمان این انتظار را نمی دانید.

2885 بازدید
ادامه
آموزش نوار پیشروی با استفاده از ProgressDialog اندروید
آموزش نوار پیشروی با استفاده از ProgressDialog اندروید

نوارهای پیشروی برای نشان دادن پیشروی یک فعالیت به کار می روند. وقتی که شما در حال بارگذاری یا دانلود کردن چیزی از اینترنت هستید، بهتر است که پیشروی بارگذاری یا دانلود به یوزر نمایش داده شود.

6474 بازدید
ادامه
آموزش Push Notification اندروید
آموزش Push Notification اندروید

اطلاعیه پیامی است که می توانید به یوزر بیرون UI برنامه ی خود نمایش دهید. شما می توانید در اندروید اطلاعیه های مربوط به خود را به راحتی ایجاد کنید.

7397 بازدید
ادامه
آموزش RenderScript در اندروید
آموزش RenderScript در اندروید

در این فصل در مورد RenderScript اندروید مطلب خواهیم آموخت. معمولا برنامه های اندروید طوری طراحی شده اند که تا جایی که ممکن است منابع کمتری استفاده کنند. اما برخی برنامه ها مانند بازی های سه بعدی، پردازش هایی با سطح بالا نیاز دارند.

4115 بازدید
ادامه
آموزش RSS خوان اندروید
آموزش RSS خوان اندروید

RSS مخفف Really Simple Syndication ( به معنای متحدسازی واقعا آسان) می باشد. RSS راهیساده برایبه اشتراک گذاشتن آپدیت ها و محتوای وب سایت شما با یوزرهای شما می باشد، طوریکه یوزرها مجبور نباشند برای هر آپدیتی، روزانه سایت شما را مشاهده کنند.

9014 بازدید
ادامه
آموزش Screen Cast اندروید
آموزش Screen Cast اندروید

Screen cast اندروید یک برنامه ی اندروید می باشد برای کنترل دستگاه اندروید. اگر تلفن شما در حالت روت نباشد، می توانید فعالیت موبایل خود را در کامپیوتر مشاهده کنید. اما اگر در حالت روت باشد می توانید از هر دو راه ارتباط برقرار کنید. همچنین اگر تلفن شما در حالت روت باشد، می توانید آن را به وسیله ی صفحه کلید و ماوس کنترل کنید.

16263 بازدید
ادامه
آموزش مدیریت SDK اندروید
آموزش مدیریت SDK اندروید

برای دانلود و نصب آخرین ورژن android APIs از اینترنت و توسعه ی ابزار، اندروید به ما SDK manager را ارائه می دهد. SDK manager اندروید APIs و ابزار و سکوهای مختلف را در بسته های مختلفی که می توانید دانلود کنید، از هم مجزا می کند.

13787 بازدید
ادامه
آموزش حسگرهای اندروید
آموزش حسگرهای اندروید

بسیاری از دستگاه های اندروید حسگرهای داخلی دارند که جنبش، جهت و بسیاری از شرایط محیطی دیگر را می سنجند. سکوی اندروید مولفه های حسگرهای سه صفحه را پشتیبانی می کند.

3998 بازدید
ادامه
آموزش مدیریت Session اندروید
آموزش مدیریت Session اندروید

Android Session Management Tutorial

4333 بازدید
ادامه
آموزش به اشتراک گذاری منابع اندروید
آموزش به اشتراک گذاری منابع اندروید

Android Shared Preferences Tutorial

5256 بازدید
ادامه
آموزش پروتکل SIP اندروید
آموزش پروتکل SIP اندروید

Android SIP Protocol Tutorial

9283 بازدید
ادامه
آموزش چک کردن Spelling اندروید
آموزش چک کردن Spelling اندروید

Android Spelling Checker Tutorial

3492 بازدید
ادامه
آموزش دیتابیس SQLite اندروید
آموزش دیتابیس SQLite اندروید

Android SQLite Database Tutorial

19292 بازدید
ادامه
آموزش Android Support Library
آموزش پشتیبانی کتابخانه اندروید

Android Support Library Tutorial

11903 بازدید
ادامه
آموزش Testing اندروید
آموزش Testing اندروید

Android Testing Tutorial

4005 بازدید
ادامه
آموزش تبدیل متن به گفتار در اندروید
آموزش تبدیل متن به گفتار در اندروید

Android Text To Speech Tutorial

7220 بازدید
ادامه
آموزش TextureView اندروید
آموزش TextureView اندروید

Android TextureView Tutorial

3566 بازدید
ادامه
آموزش یکپارچه سازی Twitter اندروید
آموزش یکپارچه سازی Twitter اندروید

Android Twitter Integration Tutorial

3057 بازدید
ادامه
آموزش طراحی UI  اندروید
آموزش طراحی UI اندروید

Android UI Design Tutorial

11010 بازدید
ادامه
آموزش WebView اندروید
آموزش WebView اندروید

Android WebView Tutorial

13735 بازدید
ادامه
آموزش Wi- Fi اندروید
آموزش Wi- Fi اندروید

Android Wi-Fi Tutorial

5514 بازدید
ادامه
آموزش ویجت های اندروید
آموزش ویجت های اندروید

Android Widgets Tutorial

6323 بازدید
ادامه
آموزش تجزیه کننده ی XML
آموزش تجزیه کننده ی XML

Android XML Parser Tutorial

7421 بازدید
ادامه
مثال برنامه مکان یابی در اندروید
مثال برنامه مکان یابی در اندروید

فصل پیش رو کاربرد API location اندروید را برای شما تشریح می کند . بر اساس Eclipse 3.7, java 1.6 و Android 4.0 (ice cream sandwich) نوشته شده است .

10180 بازدید
ادامه

مبانی اندروید

آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش اندروید

این خودآموز برنامه نویسی مقدماتی اندروید را به شما آموزش میدهد و شما را با برخی از مفاهیم پیشرفته­ی مربوط به توسعه اپلیکیشن های اندروید (برنامه های کاربردی اندروید) آشنا میکند.

6098 بازدید
ادامه
مرور کلی اندروید
مرور کلی اندروید

اندروید یک سیستم عامل متن باز و مبتنی بر لینوکس برای دستگاه های موبایل مانند گوشی های هوشمند و کامپیوترهای تبلت است. اندروید به وسیله­ی Open Handset Alliance توسعه پیدا کرد و به وسیله­ی گوگل و سایر شرکت ها هدایت شد.

4451 بازدید
ادامه
نصب محیط اندروید

قطعا از دانستن این موضوع خوشحال خواهید شد که شما می توانید توسعه اپلیکیشن اندرویدی خود را بر روی هر یک از سیستم عامل های زیر آغاز کنید.

4353 بازدید
ادامه
معماری اندروید
معماری اندروید

سیستم عامل اندروید به صورت پشته ای از مولفه های نرم افزاری است که همانطور که در شکل زیر در دیاگرام معماری نشان داده شده است، به طور کلی به پنچ قسمت و چهار لایه ی اصلی تقسیم میشود.

5715 بازدید
ادامه
مولفه های اپلیکیشن اندروید
مولفه های اضافی

مولفه های اپلیکیشن واحدهای سازنده ی اصلی اپلیکیشن های اندروید هستند. این مولفه ها دارای ارتباط ضعیفی با فایل مانیفست اپلیکیشن AndroidManifest.xml دارند که هر مولفه ی برنامه و نحوه تعامل مولفه ها با هم را توصیف میکند.

4427 بازدید
ادامه
مثال Hello World  اندروید
مثال Hello World اندروید

اولین گام ایجاد یک اپلیکیشن اندرویدی ساده با استفاده از Eclipse IDE است. گزینه های File -> New -> Project را دنبال کنید و نهایتا ویزارد Android New Application را از لیست ویزاردها انتخاب کنید. اکنون نام اپلیکیشن خود را HelloWorld بگذارید. این کار را با استفاده از پنجره ویزارد به صورت زیر انجام ده ید:

3919 بازدید
ادامه
سازماندهی و دسترسی به منابع اندروید

آیتم های بسیار بیشتری وجود دارند که شما میتوانید برای ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی خوب از آنها استفاده کنید. صرف نظر از کد نویسی اپلیکیشن، شما باید به منابع مختلف دیگر مانند محتوای ایستایی که کد شما از آن استفاده میکند، مانند تصاویر(نقشه بیتی )، رنگ ها، تعاریف صفحه بندی، رشته های واسط کاربری، دستورات مربوط به انیمیشن و موارد دیگر ، توجه کنید. این منابع همیشه به صورت جداگانه در دایرکتوری های فرعی مربوط به دایرکتوری res/ نگهداری میشوند.

4092 بازدید
ادامه
فعالیت های اندروید

یک فعالیت نشان دهنده­ ی یک صفحه نمایش همراه با یک واسط کاربری است. برای مثال، یک اپلیکیشن ایمیل می تواند دارای یک فعالیت باشد که لیستی از ایمیل های جدید را نمایش میدهد، یک فعالیت دیگر برای نوشتن یک ایمیل، و یک فعالیت دیگر که برای خواندن ایمیل ها به کار می رود. در صورتی که یک اپلیکیشن بیش از یک فعالیت داشته باشد، آنگاه یکی از آنها باید به عنوان فعالیتی که در زمان راه اندازی برنامه نمایش داده می شود، انتخاب شود.

3183 بازدید
ادامه
سرویس های اندروید
سرویس های اندروید

یک سرویس مولفه ای است که برای انجام عملیات طولانی مدت در پس زمینه، بدون نیاز به تعامل با کاربر، اجرا میشود. برای مثال، یک سرویس می تواند در پس زمینه موسیقی اجرا کند در حالیکه کاربر در اپلیکیشن متفاوتی قرار دارد ، و یا می تواند بدون قطع کردن تعامل کاربر با یک فعالیت، داده ها را از شبکه واکشی کنند. یک سرویس اساسا می تواند دو حالت داشته باشد:

3759 بازدید
ادامه
آموزش Broadcast Receiver در اندروید|آموزش دریافت کنندگان پیام های متشرشده در android
آموزش دریافت کنندگان پیام های متشرشده در android

آموزش دریافت کنندگان پیام های متشرشده در android

13043 بازدید
ادامه
تامین کنندگان محتوا در اندروید

یک مولفه تامین کننده­ ی محتوا (content providers)، در صورت درخواست، داده های یک اپلیکیشن را به سایر اپلیکیشن ها ارائه میدهد. این درخواست ها به وسیله ­ی متدهایی از کلاس ContentResolver اداره میشوند. یک تامین کننده ­ی محتوا می تواند از روش های مختلفی برای ذخیره­ ی داده های خود استفاده کند و داده می تواند در یک پایگاه داده، در فایل ها یا حتی بر روی یک شبکه ذخیره شود.

2928 بازدید
ادامه
قطعات اندروید

یک قطعه (Fragment) بخشی از واسط کاربری یک اپلیکیشن و یا رفتاری است که شما میتوانید آن را در یک فعالیت قرار دهید. این مولفه امکان طراحی پیمانه ای[1] بیشتر فعالیت ها را فراهم میکند. می توان گفت که یک قطعه نوعی فعالیت فرعی (sub-acitivity) است. در ادامه نکات مهم مربوط به قطعه آورده شده است

2744 بازدید
ادامه
آموزش Intent ها و فیلترهای آندروید : Android Intent & Filter
آموزش Intent ها و فیلترهای آندروید : Android Intent & Filter

آموزش Intent ها و فیلترهای آندروید : Android Intent Filter

8478 بازدید
ادامه