آموزش هوش مصنوعی از صفر ، بدون پیش‌نیاز آموزش هوش مصنوعی ، از صفر بدون پیش‌نیاز!
🎯 شروع یادگیری

آموزش جامع برنامه نویسی آندروید

Android یک سیستم عامل تحت موبایل و مبتنی بر هسته ی Linux است. پروژه ی توسعه و ارتقا اندروید AOSP یا پروژه ی کد باز اندروید نام دارد که شرکت Google آن را رهبری می کند. سیستم عامل اندروید از چهار لایه تشکیل شده است، اما یک توسعه دهنده ی اندروید معمولا با دو لایه ی بالایی (Application و Application Framework) آن سروکار دارد.


پروژه های کتابخانه ای اندروید

آموزش ایجاد کتابخانه ویژه ی برنامه های اندروید
آموزش ایجاد کتابخانه ویژه ی برنامه های اندروید

پروژه های کتابخانه اندروید این فصل به نحوه و چگونگی ایجاد و استفاده از پروژه های کتابخانه در اندروید می پردازد .

9729 بازدید
ادامه
آموزش اندروید
آموزش استفاده از کتابخانه Otto event bus در اندروید

این فصل از سری مقاله های آموزشی اندروید, استفاده از کتابخانه ی Otto event bus و کاربرد آن در اندروید را به شما آموزش می دهد .

5458 بازدید
ادامه
آموزش استفاده از Support Library ها
آموزش استفاده از Support Library ها

آموزش حاضر نحوه ی استفاده از support library ها و همچنین دلایلی که چرا گاهی بهتر است از بکار بردن آن ها در پروژه پرهیز کرد را شرح می دهد.

6209 بازدید
ادامه
نوشتن کتابخانه اپلیکیشن اندرویدی
نوشتن کتابخانه برای اپلیکیشن های اندرویدی

آموزش حاضر به شرح ایجاد و استفاده از پروژه های کتابخانه ای (library project) در اندروید می پردازد.

4853 بازدید
ادامه
آموزش Android Library project
معرفی کتابخانه های کارا و پرکاربرد اندروید / Android Library ...

مقاله ی حاضر تمامی کتابخانه های پرکاربرد را به همراه code repository های (انباری از کدهای آماده) کارا و محبوب اندروید معرفی می نماید.

2725 بازدید
ادامه
آموزش استفاده از کتابخانه ی Otto event bus
آموزش استفاده از کتابخانه ی Otto event bus در پروژه های اندر ...

مبحث حاضر به شرح نحوه ی استفاده از Otto event bus در اپلیکیشن های اندروید می پردازد. Otto یک پروژه ی متن باز و رایگان (open source) است که به کامپوننت ها اجازه می دهد تا مکانیزم event bus (واسط و مترجم پیغام بین فرستنده و گیرنده) را پیاده سازی کرده تا کامپوننت های بتوانند به event ها گوش داده (subscribe) و به آن ها پیغام ارسال کنند (publish).

3057 بازدید
ادامه

موضوعات ویژه برنامه نویسی اندروید

آموزش  media API به منظور ضبط و پخش صدا
آموزش media API به منظور ضبط و پخش صدا

مقاله ی پیش رو نحوه ی استفاده از media API را به منظور ضبط صدا و پخش آن به شما آموزش می دهد .

7408 بازدید
ادامه
آموزش اندروید
آموزش دانلود و کامپایل در اندروید

ین فصل با در اختیار گذاشتن چند نکته ی آموزشی سودمند به شما آموزش می دهد چگونه کد منبع (source code) اندروید را دریافت کرده

7040 بازدید
ادامه
توضیحاتی درباره ی معماری اندروید
توضیحاتی درباره ی معماری اندروید

مقاله ی آموزشی پیش رو نگاهی بر هسته ی اندروید انداخته و توضیحاتی چند درباره ی معماری اندروید به شما می دهد.

4673 بازدید
ادامه
آموزش دریافت پیام از سرویسهای Cloud در آندروید
آموزش دریافت پیام از سرویسهای Cloud در آندروید

این فصل نحوه ی نشاندن (push) اطلاعات از یک سرور به دستگاه گوگل را برای شما تشریح می کند .

7319 بازدید
ادامه
آموزش توابع تقویم در اندروید،آموزش API تقویم در اندروید
آموزش توابع تقویم در اندروید

مجموع توابع تقویم (Calendar API) از ویرایش 4.0 اندروید عرضه شد .

7446 بازدید
ادامه
آموزش مدیریت فایل های صوتی در اندروید
آموزش مدیریت فایل های صوتی در اندروید / پیاده سازی توابع کتا ...

آموزش حاضر نحوه ی استفاده از توابع کتابخانه ای Media API جهت پخش و ضبط صدا در محیط اندروید را شرح می دهد. پروژه ی این مبحث در محیط کاری Eclipse 3.7، با ویرایش 1.6 زبان java و بر اساس ورژن 4.0.3 سیستم عامل اندروید نوشته می شود.

10905 بازدید
ادامه
آموزش source code برنامه اندرویدی
نکات آموزشی در خصوص دریافت و کامپایل کدهای برنامه اندرویدی ( ...

آموزش حاضر به شرح نحوه ی دریافت و ترجمه ی کدهای اپلیکیشن های اندروید و نیز دانلود source code مجموعه ابزار ساخت و توسعه ی اپلیکیشن های اندرویدی (ADT) که افزونه ها و plug in های محیط کاری Eclipse هستند، می پردازد. این مبحث بر اساس Ubuntu می باشد.

4181 بازدید
ادامه
آموزش Android Architecture
آموزش ساختار داخلی و معماری سیستم اندروید (Android Architect ...

مقاله ی پیشرو ساختار درونی اندروید را مورد بررسی قرار داده و توضیحاتی در خصوص معماری آن در اختیار شما قرار می دهد.

3022 بازدید
ادامه
آمورش سرویس اطلاع رسانی Cloud to device messaging
آموزش C2DM (سرویس اطلاع رسانی Cloud to device messaging)

آموزش حاضر نحوه ی ارسال اطلاعات (push) از یک server (سرویس دهنده) به دستگاه مبتنی بر Google را شرح می دهد. پروژه ها و مثال های این مبحث در محیط کاری Eclipse 3.7، با استفاده از زبان Java نوشته شده و مبتنی بر Android 2.3 می باشد.

2618 بازدید
ادامه

آغاز برنامه نویسی آندروید

آموزش نصب پیکربندی اندرویداستودیو
آموزش نصب و پیکربندی اندروید استودیو

Android یک سیستم عامل تحت موبایل و مبتنی بر هسته ی Linux است. پروژه ی توسعه و ارتقا اندروید AOSP یا پروژه ی کد باز اندروید نام دارد که شرکت Google آن را رهبری می کند. سیستم عامل اندروید از چهار لایه تشکیل شده است، اما یک توسعه دهنده ی اندروید معمولا با دو لایه ی بالایی (Application و Application Framework) آن سروکار دارد.

17191 بازدید
ادامه
آموزش محیط برنامه نویسی اندروید استودیو
آموزش کار با اندروید استودیو (Android Studio)

Android Studio در حال حاضر محیط برنامه نویسی مورد تایید شرکت Google است. محیط Android Studio خود بر اساس محیط برنامه نویسی IntelliJ شکل گرفته و در اصل همان کد و دستورات نوشته شده برای محیط برنامه نویسی (code base) مزبور است که قابلیت های جدیدی ویژه ی برنامه سازی برای اندروید به آن اضافه شده است (fork) یا به عبارت دیگر Android Studio از IntelliJ منشعب گردیده و قابلیت های جدیدی ویژه ی توسعه ی برنامه برای سیستم عامل اندروید به آن اضافه شده است.

17493 بازدید
ادامه

عناصر اصلی برنامه نویسی اندروید

آموزش Intent در اندروید
آموزش Intent در اندروید

Intent ها پیغام هایی هستند که به واسطه ی آن ها از سیستم تقاضای انجام کار یا عملیات خاصی را می کنید. در واقع با استفاده از آبجکت intent می توانید بین کامپوننت های مختلف یک اپلیکیشن و حتی کامپوننت های نرم افزاری دیگر اپلیکیشن ها تعامل بر قرار نمایید و اطلاعات رد و بدل کنید. برای مثال، یک Activity می تواند activity دیگر را جهت عکس گرفتن اجرا کند.

13654 بازدید
ادامه
آموزش Activity برنامه نویسی اندروید استودیو
آموزش Activity برنامه نویسی اندروید استودیو

در حالت مطلوب کلیه برنامه های اجرایی، باید در حافظه باقی بمانند. چرا که این امر در تسریع راه اندازی مجدد برنامه موثر است. اما حافظه دستگاه اندروید مانند خود دستگاه، کوچک بوده و دارای ظرفیت محدود می باشد. به منظور مدیریت بهینه ی این منابع محدود سیستم اندروید این اجازه را دارد که فرایندهای در حال اجرا را متوقف کرده یا کامپوننت های اندروید را بازیابی (recycle) کند.

8056 بازدید
ادامه
ساختار مجوزها در اندروید
آموزش مجوزها (Premission) در اندروید استودیو

اندروید به هنگام نصب یک اپلیکیشن بر روی دستگاه، یک GID (شناسه ی یکتا که به گروه کاربری خاص تخصیص می یابد) و UID (شناسه ی یگانه ی کاربری) به آن اپلیکیشن اختصاص می دهد. در واقع تمامی فایل های یک آپلیکیشن در انحصار این کاربر یا به اصطلاح private هستند و به تبع دیگر اپلیکیشن ها اجازه ی دسترسی به این فایل ها را ندارند. علاوه بر آن، هر اپلیکیشن اندروید تحت فرایند اختصاصی خود اجرا و راه اندازی می شود.

12447 بازدید
ادامه
کار با List و Grid در اندروید
آموزش کار با List و Grid در اندروید، اندروید استودیو

نمایش آیتم ها در قالب یک list یا gridدر اپلیکیشن های تحت موبایل یک الگوی معمول و پرکاربرد است که به فور شاهد آن هستید. کاربر در مقابل خود مجموعه ای از آیتم های مرتب و سازماندهی شده را می بیند که به راحتی به وسیله ی یک نوار اسکرول قابل پیمایش می باشد. حال این مجموعه می تواند یک list، grid یا هر ساختار سازمان دهی شده ی دیگری از داده ها باشد. تصویر زیر یک activity با این نما را به نمایش می گذارد.

6223 بازدید
ادامه
آموزش Data Binding در اندروید
آموزش Data Binding در اندروید،اندروید استودیو

بر کسی پوشیده نیست که اپلیکیشن های اندروید دائما با داده سروکار دارند. این داده ها قاعدتا باید یا از یک منبع داده همچون دیتابیس خوانده شوند یا از اینترنت گرفته شده و در اپلیکیشن مورد نظر برای کاربر به نمایش در آیند. طبیعتا داده های برنامه باید با نما و ظاهر خاصی در نمایشگر دستگاه نشان داده شوند.

7094 بازدید
ادامه
استفاده از لیست در اندروید
استفاده از لیست در اندروید

نمایش مجموعه ای سازماندهی شده از المان ها در اندروید یک الگوی بسیار معمول در اپلیکیشن های تحت موبایل است. کاربر رو به روی خود لیستی از آیتم ها را می بیند و می تواند به راحتی داخل آن پیمایش کند.

6355 بازدید
ادامه
سیستم گزارش گیری در اندروید
سیستم گزارش گیری در اندروید

اندروید برای ثبت گزارشات (جهت اشکال زدایی پروژه) از یک سیستم مرکزی بهره می گیرد. البته برنامه نویس این امکان را نیز دارد که پیغام های دلخواه خود را تنظیم کند. ابزاری که برای توسعه و طراحی اندروید در اختیار شما قرار می گیرند به شما این امکان را می دهند تا با تعریف فیلتر تنها از دستوراتی که کارایی مد نظر شما را ارائه می دهد، استفاده نمایید.

6758 بازدید
ادامه
پنجره های محاوره ای در اندروید
پنجره های محاوره ای در اندروید

این آموزش نحوه ی پیاده سازی و استفاده از dialog یا پنجره ی محاوره ای (که به صورت کادر شناور بر روی پنجره ی activity نمایش داده می شود) در اپلیکیشن های اندرویدی را شرح می دهد. پروژه ی این مبحث داخل محیط کاری Android Studio نوشته شده و مبتنی بر ویرایش 5.0 سیستم عامل اندروید می باشد.

3884 بازدید
ادامه

کار با fragment و actionbar در اندروید

برنامه نویسی Multi-Pane در اندروید
برنامه نویسی Multi-Pane در اندروید

دستگاه های اندروید دارای نمایشگرهایی با اندازه و تراکم پیکسلی متفاوت هستند. Panel یا pane در اندروید، عبارت است از یک بخش یا قطعه از کل صفحه (UI) که کاربر با آن تعامل دارد. pane در واقع یک واژه ی کلی است که بیانگر قابلیت اندروید برای پشتیبانی از چندین view در کنار هم و در قالب یک view مرکب (واحد) بوده که ممکن است بسته به اندازه ی فضای موجود در نمایشگر از دستگاه به دستگاهی دیگر متفاوت باشد.

3576 بازدید
ادامه
استفاده از Toolbar در اندروید
استفاده از Toolbar در اندروید

این مبحث تمرکز خود را بر روی آموزش نحوه ی پیاده سازی و استفاده از toolbar در اپلیکیشن های اندرویدی قرار می دهد. آموزش حاضر همچنین چگونگی استفاده از /widgetکامپوننت رابط کاربری toolbar را برای شما شرح می دهد. این آموزش مبتنی بر ویرایش 6.0 سیستم عامل اندروید می باشد (= API یا کتابخانه های اندروید ورژن 23)

7745 بازدید
ادامه
پیاده سازی swipe to refresh
پیاده سازی swipe to refresh

اندروید همچنین یک کامپوننت UI یا widget ارائه می دهد که در واقع الگو توسعه ی swipe-to-refresh را پیاده سازی کرده و به کاربر این امکان را می دهد تا با کشیدن صفحه به پایین (swipe عمودی بر روی نمایشگر) آیتم های لیست را بروز رسانی کند (عملیات update را فراخوانی نماید)

4150 بازدید
ادامه

کار با فایل، شبکه و پردازش های asynchronous

کار با پایگاه داده Sqlite در اندروید
کار با پایگاه داده Sqlite در اندروید

این مبحث به شرح مفهوم دیتابیس در اندروید می پردازد. سپس به ترتیب نحوه ی استفاده از دیتابیس SQLite در اپلیکیشن، استفاده از ContentProvider جاری و ایجاد نمونه های جدید از آن را برای شما تشریح می کند.

19605 بازدید
ادامه
پردازش XML با کلاس XmlPullParser
پردازش XML با کلاس XmlPullParser

مبحث حاضر به شرح نحوه ی پردازش فایل های XML در اندروید می پردازد.

3595 بازدید
ادامه
روش های دیگر ذخیره سازی داده (preferences and files)
روش های دیگر ذخیره سازی داده (preferences and files)

این آموزش تمرکز خود را بر شرح نحوه ی ذخیره سازی جفت های کلید-مقدار در فایل های اندروید (File based persistence) با فراخوانی preference API قرار می دهد. سپس چگونگی خواندن/نوشتن فایل در اندروید را تشریح می کند.

9760 بازدید
ادامه
اتصال به اینترنت و دسترسی به منابع آن در اندروید
اتصال به اینترنت و دسترسی به منابع آن در اندروید

ین آموزش نحوه ی دسترسی به منابع و محتوا از طریق HTTP را برای شما شرح می دهد. پروژه ی آموزش حاضر در محیط برنامه نویسی Eclipse نوشته شده، مبتنی بر ویرایش 1.6 زبان Java و ورژن 5.0 سیستم عامل اندروید می باشد.

7645 بازدید
ادامه
استفاده از Retrofit برای ساخت سرویس های بر پایه REST
استفاده از Retrofit برای ساخت سرویس های بر پایه REST

Retrofit عبارت است از یک REST Client برای Java و Android که توسط Square ارائه می شود. این کتابخانه، بازیابی و بارگذاری JSON یا هر داده ی ساخت یافته ی دیگری را از طریق یک وب سرویس مبتنی بر REST انجام می دهد. Retrofit را می توان با یک converter تنیظم نموده و برای serialize داده ها مورد استفاده قرار داد.

6658 بازدید
ادامه
استفاده از RxJava 2.0
استفاده از RxJava 2.0

هر برنامه ای که دارای چهار ویژگی یا پارامتر (قابلیت مدیریت خطاها و ارائه ی بهترین سرویس) resilience، (انعطاف و مقایس پذیری) scalability، (واکنش گرا و تعاملی) responsive و (رویداد محور) Event-driven باشد را در اصطلاح reactive می نامند. در مدل برنامه نویسی reactive، سرویس گیرنده یا کاربر به محض ورود داده به آن واکنش نشان می دهند.

6259 بازدید
ادامه
پردازش های پس زمینه در اندروید
پردازش های پس زمینه در اندروید

این آموزش به شرح مفاهیم Thread ها، Handler ها و استفاده از کلاس AsyncTask می پردازد. همچنین مفهوم پردازش ناهمگام در اپلیکیشن های اندرویدی را تشریح می نماید. سپس نحوه ی مدیریت چرخه ی حیات/lifecycle با thread ها و پردازش پس زمینه ای را تحت پوشش قرار می دهد

6302 بازدید
ادامه
JSON در اندروید
JSON در اندروید

محیط (platform) اندروید خود یک کتابخانه ی درون ساخته به نام json.org ویژه ی پردازش و ساخت فایل های JSON دارد. در صورت تمایل شما می توانید سایر کتابخانه های کد باز نظیر GSON یا Moshi را برای پردازش و ساخت JSON مورد استفاده قرار دهید.

6267 بازدید
ادامه

طراحی پیشرفته رابط کاربری در اندروید

استفاده از drag & drop در اندروید
استفاده از drag & drop در اندروید

قابلیت drag & drop (کشیدن و جایگذاری) یک view بر روی view یا view group های دیگر از ویرایش 4.0 اندروید پشتیبانی می شود.

3268 بازدید
ادامه
اشیای قابل ترسیم (Drawable) در اندروید
اشیای قابل ترسیم (Drawable) در اندروید

این آموزش به شرح مفهوم Drawable ها و نحوه ی استفاده از آن ها در اندروید می پردازد.

7007 بازدید
ادامه
اصول طراحی UI در اندروید
طراحی اپلیکیشن بر اساس اصول و قواعد مشخص/با استفاده از theme ...

این آموزش اصول طراحی بهینه ی اپلیکیشن را برای شما تشریح می کند. سپس شرح می دهد چگونه می توانید در اپلیکیشن های خود style و theme ایجاد کرده و بکار ببرید.

5075 بازدید
ادامه
آموزش ایجاد Wallpaper زنده یا پویا در اندروید
آموزش ساخت تصاویر پس زمینه زنده

آموزش حاضر به شرح نحوه ی ساخت تصاویر زنده برای سیستم عامل اندروید می پردازد. پروژه های این مبحث در محیط برنامه نویسی Eclipse 4.2، با ویرایش 1.6 زبان Java نوشته شده و مبتنی بر ورژن 4.1 سیستم عامل اندروید می باشد.

3411 بازدید
ادامه
آموزش ساخت Widget در صفحه اصلی
ابزارک های رابط کاربری در صفحه اصلی

آموزش حاضر نحوه ی ایجادwidget ها در صفحه ی اصلی دستگاه اندروید را شرح می دهد.

8294 بازدید
ادامه
ساخت view های اختصاصی در اندروید
ساخت و پیاده سازی view های سفارشی و ترکیبی در اندروید

این آموزش به شرح ساخت view های اختصاصی و ترکیبی در اندروید می پردازد.

8363 بازدید
ادامه
استفاده از Resource Selector در اندروید
استفاده از Resource Selector در اندروید – انتخاب منابع متناس ...

مبحث حاضر به شرح resource selector و کاربرد آن در اندروید پرداخته و سپس توضیح می دهد چگونه برنامه را طراحی نمایید که بر روی انواع نمایشگر با عرض و تراکم پیکسلی متفاوت قابل اجرا بوده و از زبان های مختلف پشتیبانی کند.

3685 بازدید
ادامه
آموزش انیمیشن گذاری در اندروید
افزودن Animation به پروژه های اندروید استودیو

مبحث حاضر به شرح نحوه ی پیاده سازی انیمیشن در اندروید (استفاده از property Animation API) می پردازد. پروژه های این بخش در محیط کاری Android Studio نوشته شده و مبتنی بر ویرایش 5.1 اندروید می باشد.

9828 بازدید
ادامه

سرویس، BroadcastReceiver و NotificationManager در اندروید

سرویس ها در اندروید (Android Services)
سرویس ها در اندروید (Android Services)

Service یک کامپوننت نرم افزاری است که در پس زمینه اجرا شده و مستقیما با کاربر تعامل ندارد. از آنجایی که سرویس فاقد رابط کاربری است، طبیعتا به چرخه ی حیات یک activity نیز متصل نمی باشد.

14172 بازدید
ادامه
زمان بندی Taskها با AlarmManager و JobScheduler
زمان بندی Taskها با AlarmManager و JobScheduler

فرض کنید عملیاتی در برنامه اندرویدی خود دارید که بایستی بارها اجرا شود. در چنین شرایطی لازم است این را هم در نظر داشته باشید که سیستم اندروید ممکن است با توجه به شرایط activity ها و service ها را برای آزاد سازی منابع از حافظه حذف نماید. از این جهت نمی توانید برای زمان بندی تسک ها از کلاس های ساده ی محیط (platform) جاوا همچون TimerTask استفاده نمایید.

6194 بازدید
ادامه
آموزش Broadcast receiver در اندروید
آموزش Broadcast receiver در اندروید

Broadcast receiverیک کامپوننت نرم افزاری در اندروید است که به شما این امکان را می دهد تا به event های مختلف گوش فرا دهید. به عبارت دیگر broadcast receiver یک نوع گوش فراخوان به رخدادها است. زمانی که رخداد یا event مورد نظر رخ می دهد، runtime سیستم اندروید تمامی receiver هایی که برای آن رخداد ثبت شده و به آن گوش می دهند را با خبر می کند.

6914 بازدید
ادامه
Notification Manager در اندروید
Notification Manager در اندروید

در سیستم عامل اندروید توسعه دهنده قادر است با استفاده از notification هشدارهای سیستمی یا مربوط به اپلیکیشن را به کاربر نمایش دهد. اندروید به شما این امکان را می دهد تا notification ها را داخل titlebar اپلیکیشن خود نمایش دهید. کاربر می تواند بر روی notification تپ کرده، آن را باز نماید. سپس با انتخاب notification، یک activity و صفحه ی جدید را به اجرا در بیاورد.

4071 بازدید
ادامه
آموزش پشتیبان گیری از داده ها در اندروید
آموزش پشتیبان گیری از داده ها در اندروید

سرویس backup گیری اندروید به توسعه دهنده این امکان را می دهد تا داده های ماندگار اپلیکیشن را در حافظه ی راه دور cloud ذخیره نماید. بدین وسیله زمانی که کاربر دستگاه اندروید خود را عوض می کند یا اپلیکیشنی را مجددا نصب می نماید و یا factory reset گوشی را فعال می کند، داده های اپلیکیشن و اطلاعات مربوط به تنظیمات همگی به راحتی قابل بازگردانی خواهد بود.

5183 بازدید
ادامه
بالا بردن کارایی و بهینه سازی حافظه در اندروید
بالا بردن کارایی و بهینه سازی حافظه در اندروید

دستگاه های اندروید نسبت به کامپیوترهای رومیزی یا لپ تاپ قدرت و توانایی کمتری دارند. به همین دلیل بایستی در استفاده از حافظه دقت بیشتری داشته باشید. به ویژه از ویرایش 5.0 اندروید قبل تر، توسعه دهنده باید مراقب باشد تا حد امکان garbage collector دستگاه مجازی جاوا (JVM) را درگیر نکند چرا که این امر سبب freeze و هنگ کردن runtime اندروید به مدت 200 میلی ثانیه می شود.

3887 بازدید
ادامه

Dependency Injection، آزمایش و ابزارهای کمکی

آزمودن واحدهای برنامه با jUnit
آزمودن واحدهای برنامه با jUnit

آموزش حاضر به شرح unit testing (اجرای تست نرم افزاری بر روی بخش های مختلف پروژه به صورت مجزا) با استفاده از ابزار JUnit 4.x می پردازد. این آموزش نحوه ی ایجاد تست های jUnit را شرح داده و سپس استفاده از محیط برنامه نویسی Eclipse را در راستای نوشتن تست های نرم افزاری لازم جهت کسب اطمینان از عملکرد صحیح بخش های مختلف اپلیکیشن را توضیح می دهد.

8373 بازدید
ادامه
طراحی تست های Unit و Instrumentation در پروژه های اندرویدی
آموزش Test unit در اندروید استودیو

مبحث حاضر به شما آموزش می دهد چگونه می توانید برای اپلیکیشن های اندرویدی خود instrumentation & unit test طراحی نموده و از عملکرد صحیح بخش های مختلف پروژه خود اطمینان حاصل نمایید. سپس برای شما شرح می دهد چگونه این تست ها را در محیط کاری Android Studio و با استفاده از سیستم کامپایل Gradle اجرا نمایید.

5982 بازدید
ادامه
اجرای unit test با استفاده از mockito
اجرای unit test بر روی اپلیکیشن با استفاده از فریم ورک تست گ ...

آموزش حاضر نحوه ی تست نویسی برای نرم افزارهای اندرویدی را با استفاده از فریم ورک Mockito شرح می دهد.

4615 بازدید
ادامه
استفاده Hamcrest برای تست نرم افزار
استفاده از فریم ورک Hamcrest جهت اجرای تست نرم افزاری

این مبحث به اجرای تست نرم افزاری بر روی اپلیکیشن به وسیله ی فریم ورک Hamcrest می پردازد.

2728 بازدید
ادامه
نوشتن تست اپلیکیشن با AssertJ
نوشتن تست نرم افزاری برای اپلیکیشن با فریم ورک AssertJ

در مبحث حاضر نحوه ی نوشتن تست های نرم افزاری مختصر، خوانا و کارامد برای اپلیکیشن های اندرویدی خود با استفاده از فریم ورک AssertJ را خواهید آموخت.

2652 بازدید
ادامه
تست UI اپلیکیشن با فریم ورک Espresso
تست لایه ی UI اپلیکیشن های اندرویدی به واسطه ی فریم ورک Espr ...

آموزش حاضر به شرح نحوه ی توسعه ی تست های نرم افزاری برای لایه ی رابط کاربری اپلیکیشن های اندرویدی با استفاده از فریم ورک تست گیری Espresso می پردازد. جهت درک کامل مفاهیم این مبحث می بایست با اصول برنامه نویسی با زبان Java و چارچوب کاری Android آشنا باشید.

4484 بازدید
ادامه
تعامل چند کامپوننت UI توسط UI Automator
تست تعامل بین چندین کامپوننت نرم افزاری لایه ی UI اپلیکیشن ب ...

آموزش حاضر به شما می آموزد چگونه حتی برای اپلیکیشن هایی که source code آن ها را در دست ندارید، تست هایی به روش black-box طراحی کنید.

3008 بازدید
ادامه
تست UI با فریم ورک Robotium
تست لایه ی UI اپلیکیشن/رابط کاربری با استفاده از فریم ورک تس ...

آموزش حاضر نحوه ی تست لایه ی UI اپلیکیشن/اجرای تست بر روی لایه ی UI اپلیکیشن اندرویدی را شرح می دهد.

3296 بازدید
ادامه
استفاده از فریم ورک Dagger 2 جهت تزریق وابستگی
استفاده از فریم ورک Dagger 2 جهت تزریق نیازمندی ها به پروژه ...

مقاله ی حاضر به شرح نحوه ی استفاده از فریم ورک Dagger 2 جهت تزریق نیازمندی های پروژه به آن در اپلیکیشن های متعارف جاوا و اندروید می پردازد.

6221 بازدید
ادامه
ابزار-سنجش-کارایی-اپلیکیشن-اندرویدی
ابزار تحلیل و سنجش کارایی اپلیکیشن های اندرویدی

آموزش حاضر به شرح ابزار موجود اندروید برای بررسی و سنجش کارایی اپلیکیشن های اندرویدی می پردازد.

3100 بازدید
ادامه

ایجاد اپلیکیشن اندروید

Build پروژه اندرویدی با Gradle
کامپایل / Build پروژه های اندرویدی با سیستم Gradle

آموزش حاضر نحوه ی استفاده از سیستم Gradle برای کامپایل پروژه های اندرویدی را شرح می دهد. در این مبحث با نحوه ی تنظیم نسخه های مختلف (flavor) build آشنا خواهید شد.

5361 بازدید
ادامه
استفاده از سرور کامپایل پروژه build server Jenkins جهت build
استفاده از سرور کامپایل و اجرای پروژه (build server) Jenkins ...

آموزش حاضر اطلاعاتی در خصوص نحوه ی استفاده از سرور کامپایل پروژه ی Jenkins جهت build پروژه های اندرویدی در اختیار شما قرار می دهد.

3146 بازدید
ادامه
استفاده از ابزار Android Debug Bridge
استفاده از ابزار Android Debug Bridge (پل برقراری ارتباط و ک ...

آموزش حاضر شرح می دهد چگونه با استفاده از ابزار ADB به دستگاه واقعی یا شبیه ساز محیط اندروید (AVD) متصل شده و آن را مدیریت کنید.

4436 بازدید
ادامه

مکان یابی اندروید و آشنایی با Google Map

ابزار fused location provider در اندروید استودیو
توابع کتابخانه ای مکان یابی / Location API اندروید و ابزار f ...

آموزش حاضر نحوه ی استفاده از ابزار fused location provider را به شما آموزش می دهد.

7121 بازدید
ادامه
توابع کتابخانه ای Google Maps v2
توابع کتابخانه ای Google Maps v2 / Google Maps Android API v ...

آموزش حاضر به شرح توابع کتابخانه ای Google Maps و نحوه ی استفاده از آن ها در پروژه های اندرویدی می پردازد. پروژه این مبحث در ویرایش 4.4 محیط کاری Eclipse، بر پایه ی ورژن 1.7 زبان جاوا و 4.4 اندروید نوشته شده اند.

4193 بازدید
ادامه

صفحه لمسی و سنسورهای اندروید

توابع کتابخانه ای اندروید مربوط به امکان Camera API
توابع کتابخانه ای اندروید مربوط به امکان سخت افزاری دوربین / ...

این مبحث به شرح نحوه ی استفاده از امکان سخت افزاری Camera از طریق آبجکت Intent و توابع کتابخانه ای اندروید API می پردازد. پروژه ی این آموزش در ویرایش 4.2 محیط کاری Eclipse نوشته شده و مبتنی بر ورژن 1.6 جاوا و نسخه ی 4.2 سیستم عامل اندروید می باشد.

3303 بازدید
ادامه
آموزش استفاده از Android Sensor Manager
آموزش استفاده از Android Sensor Manager

آموزش حاضر به شرح نحوه ی استفاده از کلاس SensorManager می پردازد. پروژه ی این مبحث در ویرایش 3.6 محیط کاری Eclispe نوشته شده و بر پایه ی ورژن 1.6 زبان جاوا و نسخه ی 2.3.3 اندروید (Gingerbread) می باشد.

4240 بازدید
ادامه
آموزش کاربردی از قابلیت single touch multi touch
آموزش استفاده ی کاربردی از قابلیت single touch و multi touch ...

آموزش حاضر به شرح پیاده سازی و استفاده از توابع کتابخانه ای touch API و قابلیت لمس نمایشگر در اپلیکیشن های اندرویدی می پردازد.

12159 بازدید
ادامه
کار با Gestures مدیریت رخدادهای روی نمایشگر
آموزش کار با Gestures و مدیریت رخدادهای فعال شده از حرکات مخ ...

مبحث حاضر نحوه ی استفاده از Gestures و GestureOverylayView در اندروید را به شما می آموزد. پروژه های این آموزش در نسخه ی 3.6 محیط کاری Eclipse و با استفاده از ویرایش 1.6 زبان جاوا نوشته شده و مبتنی بر ورژن 2.3 سیستم عامل اندروید (Gingerbread) می باشد.

5241 بازدید
ادامه

آموزش FireBase Socket در Android

آموزش Firebase Cloud Messaging (FCM) برای Android
آموزش Firebase Cloud Messaging (FCM) برای Android

در این بخش میخواهیم در مورد FCM صحبت کنیم. قصد داریم برای اضافه کردن پیام دهی ابری (cloud messaging) به نرم افزارهای اندرویدی از Firebase استفاده کنیم. آموزش Firebase Cloud Messaging (FCM) برای Android

7127 بازدید
ادامه
آموزش Firebase Cloud Messaging  (FCM) در Android
آموزش Firebase Cloud Messaging (FCM) در Android

به نظر می آید که Push notification ها جزء مهمی از برنامه های اندرویدی باشند. این notification ها به ما کمک می کنند تا کاربران را حفظ کرده، کاربران فعال را افزایش دهیم و... . برای اینکه به تمامی کاربران برنامه ی خودمان Push notification ارسال کنیم، می توانیم از Firebase Cloud Messaging (FCM) استفاده کنیم. FCM (promotional information) ارسال کرد.Android

7053 بازدید
ادامه
آموزش استفاده از WebSocket ها در Android با استفاده از OkHttp
آموزش استفاده از WebSocket ها در Android با استفاده از OkHtt ...

همانطور که می دانید، WebSocket یک پروتکل ارتباطی کامپیوتری است، که در یک تک اتصال TCP کانال های ارتباطی کاملا دو رشته ای را فراهم میکند. WebSocket در HTML 5 پشتیبانی می شود. با توجه به اینکه ورژن کتابخانه ی OkHttp 3.5 است، می توانید در برنامه های اندرویدی خود از اتصال WebSocket ها نیز استفاده کنید. در این آموزش شما چگونگی ایجاد یک نرم افزار چت ساده را با استفاده از Echo WebSocket Server

5823 بازدید
ادامه
آموزش استفاده از بارکد و QR code scanner دراندروید با کمک Google Mobile Vision در Android
آموزش استفاده از بارکد و QR code scanner دراندروید با کمک Go ...

QR code افزارهای موبایل دارند. QR code اطلاعاتی مانند : متن، sms، ایمیل، لینک url ، عکس، صدا و فرمت‌های دیگر را ذخیره کنید. اندروید با استفاده از کتابخانه Google Mobile Vision اطلاعات ذخیره شده در بارکدها را با وجود اینکه کتابخانه‌های زیاد دیگری برای انجام این کار وجود دارند، کتابخانه از جمله خواندن بارکدها پرداخت مانند شناسایی چهره بارکد و QR code scanner Google Mobile Vision در Android

5348 بازدید
ادامه